2777
2789

مادرم و برادرم خونه بودن 

صبح یه بار حرف زدیم قرار نبود جایی برن 

الان چند ساعته نه تلفن خونه رو جواب میدن نه همراه رو 

برادرم خیلی بزرگ نیست و مدرسه ای هست 

گوشی و خونه زنگ میخوره اما کسی جواب نمیده 

خیلی دلم شور میزنه 

چیکار کنم بنظرتون ؟ ماشین بگیرم برم خونه شون ؟ شهر دیگه هستن

مگه فامیل ندارید؟زنگ بزن از اونا بپرس 

شاید خونه کسی دعوت شده 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بد ب دلت راه نده

شاید خوابن

رفتن حمام

و.....

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
جایی دعوت نبود مطمئنم چون واگرنه اولین نفر به من زنگ میزدحتی بازار هم قرار نبود بره

بد به دلت راه نده شاید داداشت بچه اس اصرار کرده برن جایی 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

آخه تلفن خونه هم جواب نمیدن اونم چند ساعته ...دلم خیلی شور افتاده

نگران نباش عزیزم قرار نیست چون جواب تلفن نمیدن اتفاق بدی افتاده باشه 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
برقشون نرفته؟اینجابرق که میره تلفنای ثابت وهمراه همه قطع میشه

تنها چیزی که به ذهنم میرسه همینه 

نمی‌دونم چیکار کنم 

از دست بی فکری های مادرم خسته شدم 

همیشه دق میده آدم و 

آنقدر که خبرهای ترسناک و جرم و جنایت میشنوم دلم اصلا شور افتاده ...

حق داری ولی بنظرم خوابن😄