2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

105 بازدید | 15 پست

سلام عزیزان وقت بخیر من دیشب یه خوابی دیدم که مربوط میشه به برادر فوت شدم که در12 سالگی  نزدیک به 8 ساله فوت شده خیلی کم به خوابمون میومد خوب من خواب دیدم برادرم خیلی هیکلی و خوش چهره زیر یه درخت بزرگ نشسته بود بعد یکم باهاش حرف زدم و اینا و اون گفت که من نمردم و من در زندانم حقیقتا خیلی دنبال تعبیرش گشتم ولی پیدا نکردم کسی میتونه تعبیرشو بهم بگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مُرده میگه نمردم یعنی جاش خوبه اما اینکه میگه در زندانه براش خیرات بدید و قرآن بخونید. سوره ی یس زیاد براش بخونید. یه گره داره انگار

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

خدا برادرت رو رحمت کنه. خوابی که دیدی می‌تونه نشونه‌ی دلتنگی عمیق و احساسات سرکوب‌شده‌ت نسبت به ایشون باشه. اینکه گفت نمردم، تو زندانم شاید بیانگر این باشه که ذهن و قلبت هنوز با نبودنش کنار نیومده و انگار حس می‌کنی روحش هنوز در بند غمه یا ناتمامه. در تعبیر خواب‌ها هم درخت بزرگ معمولا نشونه‌ی پناه، آرامش یا ریشه‌های خانوادگیه.

اگه دوست داشتی، می‌تونی براش خیراتی بدی یا براش قرآن و صلوات بخونی، شاید دل خودت هم آروم‌تر بشه.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

دوس دختر داشته؟

والا یکی از فامیلا زنشو فراری داده بود  مادره دختره ناراحت شده بودبعد که مزده فوت شد چندسال بعد اومده بود خواب یکی گفته بود بالاخره مادرزنم اززندان ازادم کرد ماگفتیم حتما مادرزنه بخشیدتش

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
بله خیلی

گزیه نکنید جاش خیس میشه عزیزم سردرد میگیره بجاش قران بخوندی بخونید براش سخته ولی چاره نیس😞

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
نبابا 12 سالش بود داداشم

اخی الهییییی خدا صبر بده به مادرت 

نمیدونم شاید بیقراری میکنید اذیت میشه