2777
2789
عنوان

نامزدیم نزدیکه

152 بازدید | 10 پست

حالا امروز نامزدم محل کار با صاحب کارش بحثش شده، آدم دعوایی نیس ولی مدیرش اذیت می‌کنه حالا ممکنه دیگ سر کار نره میگه اگه بیام نامزد کنیم بعد کار از دست بدم میشم دروغگو. بچه ها نظری؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نههه میگه میترسم دروغگو بشم ، اول ب بابات بگم شاغلم بعد کارمو از دست بدم بگن مارو گول زدی چون بابام ...

خوب شرط منطقی داره پدرتون،مگه بدون داشتن درآمد میشه زندگی کرد،نامزدت اول باید کار پیدا کنه بعد از اینجا بیاد بیرون.

آره اهل کار هست ولی اینو ک گفتی ب شک افتادم

اخه باید الان نگران باشه که چرا اینجوری شد یه وقت مراسم بهم نخوره نه اینکه مراسم تعطیله چون کار ندارم دوره نامزدی برای اشنایی حواست رو جمع کن که بشناسی طرفت رو بعضیا همش کار عوض می کنن بعضیا میخوان زن بگیرن الکی یه جا حتی اداره میرن که من کارمندم زن گرفتن میان بیرون

ایشالا که اینطور ادمی نباشه من ایشون رو نمیشناسم ولی حواس حمع باش و طرف و امتحان کن