2777
2789

من کف قابلمه رو پیاز خلالی میچینم بعد مرغا رو تو ادویه و نمک و فلفل و زردچوبه میغلتونم بعد میچینم رو پیازا فلفل دلمه ای و چوب دارچین و حبه سیر میریزم توش بعدم زعفرون خشک میپاشم رو مرغا با ته استکان آب و شعله کم میذارم بپزه

خدایا راضیم به رضای تو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول مرغارو بجوشون ۱۰ دقه بعد ابشو بریز بره. مرغارو با زعفرون فلفل سیاه زردچوبه یکم ورز بده بعدش تو روغن سرخ کن طلایی بشن یدونه پیاز سرخ کن رب بزن نمک و ادویه و زعفرون یدونم سیر  مرغارو اضافه کن اب بریز اگه ابکی دوست دارین زیاد اگرم نه سس میخای کم بعد حدود یساعت یساعتو نیم امادس😄 برنجم که دیگه بلدی

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

اول مرغت رو با زعفران زردچوبه و فلفل و نمک مزه دار کن 

بعد سرخ کن بذار طلایی بشه توی همون ماهیتابه ای که سرخ کردی پیاز خلالی و فلفل دلمه ای و لیمو خشک یا آبلیمو من آب نارنج میزنم عالی میشه بزن و برگ بو 

رب رو همون موقع ک سبزیجات رو سرخ میکنی سرخ کن و مرغ رو بچین و آب بریز مرغ سسش غلیظ باشه خوشمزه تر میشه 

و آخر سر هم زعفران دم کرده

🤧

قطعا دستور پخت رو میگن من نکات رو میگم 

آخر آشپزی نیم ساعت مونده چند تیکه یخ بنداز روغن میندازه

هل و زعفرون کمی گلاب عالی 

تیکه چوب دارچین 

من هم اولش مرغ رو سرخ میکنم هم آخرش حالت رستورانی میگیره

پیاز فرااااواااان رمز غذاهای اینجوری بخصوص رنده ای اصلا معرکهههه 

من رژیممم لامصب گشنمم شد 

اگه کسی چاقیتون رو مسخره کرد،اونم‌بخورید🫡😶‍🌫️ #مبارزه‌با‌چای‌شیرین‌های‌نی‌نی‌سایت

مرغ رو با پیاز، زردچوبه، دارچین، کمی رب و آب‌لیمو بپز، بذار حسابی جا بیفته.

زرشک رو با کمی کره و شکر تفت بده که ترشی نده.

برنج رو آبکش کن، لابه‌لا زعفرون دم‌کرده بده، موقع سرو هم زرشک و خلال پسته یا بادوم روش بریز

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

پیاز و خلالی کن یک قاشق روغن بزن بریز توی قابلمه مرغاتو روش بزار درشو ببند زیرشو زیاد کن بخار کرد زیرشو کم کن تا یک ساعت کاریش نگیر.    بعد بهش سر بزن مرغارو زیر و رو کن نمک بزن دوباره درشو بزار.   بعد یک ربع مرغارو خارج کن پیازارو قشنگ سرخ کن زرچوبه فلفل بزن یک قاشق رب ، ربم قشنگ سرخ کن بعد یک لیوان آبجوش بریز مرغارو بزار داخلشو بعد ۲۰ دقه مرغت آمادس.    من هویچ و فلفل دلمه اینا توی مرغ دوس ندارم فقط پیاز و ادویه میزنم

اول مرغ تو بزرگ تیکه تیکه کن

بعد بزار با پیاز و زرد چوبه یه کمی ادویه کمی جوش بزنه و خون آبش درآر 

بعد بندازش رو صافی خوب با آب جوش بشورش 

داخل یه ظرف جدا یه پیاز رنده کن و خوب با روغن  سرخش کن 

رب وارد چوبه ادویه فلفل سیاه بزن و اگه هویچ هم داشتی بزنه ویه سس غلیظ  باشه

بعد یکمی از سس بریز تهه قابلمه و مرغ هارا روش بچین و باقی مانده سس بریز روشون و وقتی اون طرفشون کمی سرخ شد برگردون و اون طرف دیگه رو هم خوب سرخ کن

بعد ابجوش اندازه یک لیوان بریز روشون و زیرشو کم کن

بزار خوب جا بی افته

من ی بار با دستوری ک پیاز میچینن کف ظرف درست کردم کلا مرغم مزه پیاز میداد و شیرین شده بود بدم اومد

من اینجوری درست میکنم همه هم تعریف میکنن 

مرغ رو با پیاز و سیر زیاد و فلفل دلمه و برگ بو و زردچوبه میذارم بپزه 

وقتی ک پخت مرغ رو سرخ میکنم

اب مرغ رو از صافی رد میکنم ک تفاله ها گرفته بشه

بعد پیاز و سیر رنده شده و ادویه و اویشن و... تفت میدم بهشون اون اب مرغ و زعفرون رو اضافه میکنم میذارم بجوشه ک ی ذره غلیظ بشه وقتی ک شد مرغ رو میذارم داخلشون زیرشو کم میکنم توسس دم بکشه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس