اول مرغ تو بزرگ تیکه تیکه کن
بعد بزار با پیاز و زرد چوبه یه کمی ادویه کمی جوش بزنه و خون آبش درآر
بعد بندازش رو صافی خوب با آب جوش بشورش
داخل یه ظرف جدا یه پیاز رنده کن و خوب با روغن سرخش کن
رب وارد چوبه ادویه فلفل سیاه بزن و اگه هویچ هم داشتی بزنه ویه سس غلیظ باشه
بعد یکمی از سس بریز تهه قابلمه و مرغ هارا روش بچین و باقی مانده سس بریز روشون و وقتی اون طرفشون کمی سرخ شد برگردون و اون طرف دیگه رو هم خوب سرخ کن
بعد ابجوش اندازه یک لیوان بریز روشون و زیرشو کم کن
بزار خوب جا بی افته