2777
2789
عنوان

پدرم و شوهرم

225 بازدید | 7 پست

تو خانواده ای بدنیا اومدم که پدرم پسر بزرگ خانواده ش و کلی خواهر و برادر بزرگتر از خودش داشت و پدر بزرگم مال دار بود اما سن بالایی داشت 

پدرم فکر میکرد مسئولیت همه ی خواهر و برادرا با اونه 

نه تنها مسئولیت خانواده خودش بلکه مسئولیت ناتوانی پدر بزرگم، مهمانی هایی که باید تو خونه پدر بزرگم برگذار میشد تو خونه ما بود، رفت و آمد ها ، هزینه ها، جنگ و دعواهای کل فک و فامیل پدر بزرگم و .....

الان خودم با کسی ازدواج کردم که پسر بزرگ خانواده س، پدر نداره، خانواده ش از لحاظ مالی مشکل دارن، شوهرم همه ی هزینه های برادرشو میده ، برادرش آویزون شوهر منه، شوهر من میگه جای پدرمو باید واسشون پر کنم و .....

خسته شدم  ، من نمی‌خوام همه ی عمرم در خدمت دیگران باشم، من نمی‌خوام پولم عمرم جوونیم مثل مادرم هدر بره 

من نمی‌خوام با هزینه کردن واسه دیگران زندگی خودم پر از چالش های مالی بشه 

چرا زندگیم شبیه زندگی مادرم شد ؟ 

چرا شوهر من دقیقا یکی مثل بابامه ؟ 

شوهر من چرا ازدواج کرد ؟ 

مامانم میگه اون زمان پسر بزرگ خانواده اینجور بودن ، الان که فرق می‌کنه ، پدر من ۷۰ و خورده ای سالشه ، چرا شوهر من باید مثل پدرم فکر کنه 

خسته شدم 

کاش هیچوقت ازدواج نمی‌کردم ، مستقل میشدم 

یه گوشه ای واسه خودم آروم می‌گرفتم 

اگر واقعا خانوادش توانایی ندارن اشکالی نداره کمکشون کنه، خدا چند برابرش رو تو زندگیتون بر می گردونه

البته این اعتقاد منه

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه بچه نداری بگو میخام برم...

خانواده م میگن تحملش کن 

من نذاشتم مهمانی بده ، نذاشتم هر جا دلش می‌خواد منو ببره و نمیرم 

اما هر روز بهم یادآوری می‌کنه من پسر  بزرگ خانواده م، من باید خانواده مو دور هم نگهدارم، من باید مهمانی بدم و 

...

پول دادن به برادرش هم که نگم ، بخدا راضی نیستم حرومشون بشه 

حق داری منم باشم عصبی میشم دقیقا مثه مادر من خواهر بزرگتره فک میکنه کل مسئولیت خواهر مجرد و مادرش با ...

من تمام این داستانها رو تو خونه پدرم تجربه کردم 

الان تو ازدواجمم دارم تجربه میکنم 

بخدا سخته ، کاش شوهرم حداقل با کسی ازدواج میکرد که دیدگاهش مثل خودش باشه نه یکی مثل من همش عذابه ، حالم از برادر شوهرم بهم میخوره خب نامرد بی عرضه ، نمیگی چرا باید  اینهمه برادرم هزینه کنه واسم ، برو اسنپ کار کن ، برو کارگری کن ، چی میخوای چسبید و مفت خوری می‌کنی 

بعد مادر شوهرمم به رو خودش نمیاره ، هر وقت منو میبینه از بدبختیایی که کشیده حرف میزنه، خب به من چه شوهر نداشتی مگه من شوهرتو کشتم 

من تمام این داستانها رو تو خونه پدرم تجربه کردم الان تو ازدواجمم دارم تجربه میکنم بخدا سخته ، کاش شو ...

همینن دیگه 

مشکل از شوهرته 

باید از یه جا به بعد حمایتشو کم تر کنه ، برادر شوهرتم به مفت خوری عادت کرده دیگه

همینن دیگه مشکل از شوهرته باید از یه جا به بعد حمایتشو کم تر کنه ، برادر شوهرتم به مفت خوری عادت کرد ...

خب نه اون دست برمیداره نه شوهر من آدم میشه 

منم که هر سری یه چیز جدید متوجه میشم 😕