2777
2789
عنوان

حالم از مامانم بهم میخوره

446 بازدید | 32 پست

داداشم کافره به هیچ چیز اعتقادی نداره همش مسخرن میکنه ، ازون ور من نیستم

خب از مشهد 10 تا تسبیح نذر کردم خریدم 

اومدم خونه، 

مهمون داشتیم، داداشم تسبیح هارو دید هی میگفت  نمیخواستم جلو مهمون تیکه بندازه گفتم ملل دوستمه یهو مامانم داد زد 

از مشهد گرفته رفته نذر کرده روش شوهر کنه فکر کرده خبریه (در صورتی که همچین چیزی نیست) 

یهو همه زدن زیر خنده و مسخره کردن

داداشمم گفت روانیه ها دخترت 

من عصبی شدم مامانمو کشوندم اتاق گفتم مادر می احترامت واجب ولی بیخود میکنی چیزی که من به کسی نمی خوام بگم و میگی، گفت زر نزن بابا ادم شدی واسه ما بزار خالت بره واست دارم واسه چی به محسن نگفتی تسبیحا چیه :)

منم هرچی از دهنم درومد گفتم  21 ساله خستم کردم مادری نکرده هیچوقت برام خیلی بد دهنه 😭

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از داداشم بدجور کینه کردم همش مسخرم میکنه خسته شدم، اخه به تو چه مرتیکه عیسی به دین خود موسی به دین خود 

وا اینا دیگه کین

خب اعتقاد نداری براچی کرم میریزی مریض

نقطه ضعف ازت گرفتن متاسفانه 

جدی و سنگین برخورد کن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

میزدی به شوخی میگفتی نه برای ادم شدن پسرت نذر کردم

میدونم سخته ها ولی خب به هرحال این روش به نظرم بهتره تا جنگ مستقیم

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

عزیزم خدا کمکت کنه واقعا سخته تو همچین. خونه ای باشی 

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

عزیزم خدا کمکت کنه واقعا سخته تو همچین. خونه ای باشی

خسته شدم اخه مرد به تو چه که چرا تسبیح اوردممم

وا اینا دیگه کینخب اعتقاد نداری براچی کرم میریزی مریضنقطه ضعف ازت گرفتن متاسفانه جدی و سنگین برخورد ...

بابا اصلا بمنچعههههه چیکار به من دلرننن

میزدی به شوخی میگفتی نه برای ادم شدن پسرت نذر کردممیدونم سخته ها ولی خب به هرحال این روش به نظرم بهت ...

اره ایندفعه سفت برخورد کردم با مامانم 

میتونی اگه بازم گفتن بگی چقد تو این خونه بودن سخته که میخوام زودتر شوهر کنم

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

وقتی نمیخوای دلیلش رو بگی اصلا در موردش حرف نزن و تسبیحا رو قایم کن مامان منم عادت داشت دست تو کیفم ...

قایم کردم از تو کشوم برداشت 

منم بابام زندگی برام جهنم کرده اصلا بهم اهمیت نمیده

مشکل خانواده هان که گند میزنن تو اعصاب ادم