2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم، تبریزم، منم میخاستم از شما بپرسم که ترکین 😂😂 از سوپ گشنیز فهمیدی؟

آره دقیقا ،منم تبریزم عزیزم 😁

پس فرهنگامون نزدیکه .

به نظرم همون سوپ گشنیز و سالاد و کشک بادمجون با برنج و مرغ .خوبه به نظرت؟

نمیدونم چرا مامانم با کشک بادمجون مخالفن

آره دقیقا ،منم تبریزم عزیزم 😁پس فرهنگامون نزدیکه .به نظرم همون سوپ گشنیز و سالاد و کشک بادمجون با ب ...

گلم خیلی هم عالی هس، کشک بادمجون شیک و مجلسی هس، منم قراره جاری دار بشم، برا پاگشاش از الان سوپ گشنیز و کشک بادمجون در نظر دارم واسه پیش غذا درست کنم، البته من مهمونی هام، به جای پختن مرغ، کوبیده مرغ درست میکنم خیلی طرفدار داره

چجوریه نشنیدم

سینه مرغو ریز میکنی با ادویه و پیاز و سیر سرخ میکنی بعدش بامجونم مکعبی ریز میکنی سرخ میکنی یا اگه میخوای سالم باشه کبابی ساطوری میکنی، با سس مایونز و ماست همزده قاطی میکنی همه موادو بعد نمک و فلفل ایناشو اندازه کن یکمم جعفری بزن

میتونی داخلش گردو خورد شده هم بریزی خوشمزه ترش میکنی بعدم میتونی تو ظرف های شاتی تک نفره سرو کنی یا توی ظرف بزرگ روش هم سیب زمینی خلالی سرخ شده پیاز داغ و گردو اینا میشه تزیین کرد

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
اگه پیش غذای دیگه ای بلدی که روز قبل بشهدرست کرد ممنون میشمبگی

گلم همون سوپ گشنیز خیلی عالی هس، من هروقت مهمون داشته باشم همشون سفارش میدن سوپ گشنیز درست کن، چون ما ترکها هم باسایر پیش غذاها زیاد جورنیستیم چون طعم سوپ هامون یه چیز دیگه هس، خودم هرجا مهمونی برم خدا خدا میکنم سوپ هم داشته باشن 😂😂