2777
2789
عنوان

متأهلا فقط بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 51 پست
عزیزم بسلامتی کی عقد کردید ؟مراسم عقدم نگرفتید ؟ خوشبحالت راحت شدی رفتی سر زندگیت من چهار ماه دیگه ب ...

جشن عقد گرفتیم ولی توی خونه کوچیک گرفتیم به امید عروسی

ما شهریور پارسال عقد کردیم

انشالله توام با دل خوش و تن سلامت بری عزیزدلم

شوهر من که تنها اومد خواستگاری چون پدرش مرده بود مادرش هم فکر می‌کرد من هووش هستم مخالف بود میگفت ازدواج واسه پسرم زوده الان من هنوز از عشق و محبت پسرم سیر نشدم

درکل از اول هم مادرشوهرم گفت من طلا که سهله نقره هم نمیخرم که شوهرم گفت وظیفه کسی جز من نیست هر انتظاری داری هر خواسته ای داری به من بگو یعنی همه چیو یک تنه گردن گرفت شوهرم

واسه همین وقتی داشت حساب می‌کرد گفت خانوم اگه ما عروسی بگیریم مثل جشن عقد خیلی کمتر از چیزی که خرج کردیم کادو جمع بشه انتظاری از کسی نیست ولی از ماشین جا میمونیم هر روز هم سرکار رفتنی و برگشتنی با اسنپ میریم میایم ترجیح دادیم ماشین بخریم 

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری میفهمی روز تخمک گذاری ات دقیقا کِی هست؟

ترشح خیلی زیاد 

شاید باورت نشه ولی درکل آدمی هستم که عرق میکنم بوی تندی داره ولی چند روز تخمک گذاری عرق میکنم مثل آب اصلا بو نداره اشتهام زیاد میشه خلقم هم عالی میشه امکان نداره دعوا کنم

توی تقویم هم نگاه کنم اگه ۱۲ روز از اولین روز پریود گذشته باشه دیگه قطعا خودشه

😂😂 عزیزم شاید الان بیبی چک نشون میده چون موعدت گذشته. از من که همون روز نشون داد

اینقدر میترسم از این بیبی چک

وسواس دارم یه بار اومدم استفاده کنم خیلی وقت پیش

خانوم این جیش ریخت رو دستم هنوز یاد گرماش میوفتم اوقم میگیره

میرم آزمایش میدم سر سنگین

جشن عقد گرفتیم ولی توی خونه کوچیک گرفتیم به امید عروسیما شهریور پارسال عقد کردیمانشالله توام با دل خ ...

عروسی تعیین کننده و تضمین کننده خوشبختی نیست 

انشالله در کنار هم خوب و خوش زندگی کنید عزیزم 

ماهم شهریور پارسال عقد کردیم به فاصله دوساعت از هم دوریم خسته شدم از رفت آمد و...

تمام زورمون زدیم قبل محرم صفر عروسی کنیم که واممون جور نشد 

تازه وام واریز کردن که دیگه دیره تا بیایم دنبال خونه بگردیم من بقیه جهیزیم تکمیل کنم  و... میفتیم تو محرم 

فقط تالار رزرو کردیم ۱۹ ام شهریور روز مبعث 

ولی خیلی سختمه صبر کنم چند ماه🤣

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

عروسی تعیین کننده و تضمین کننده خوشبختی نیست انشالله در کنار هم خوب و خوش زندگی کنید عزیزم ماهم شهری ...

بدتر از اون اینه که همه ی بزرگای فامیل حتی پدر مادر هامون از ما جوون هایی که هنوز سی سال نداریم انتظار دارن هرچه سریع تر عروسی ۵۰۰ میلیونی بگیریم لعنتی چجوری 

ماهانه خداشاهده ۱۵ تومن قسط داریم

دوتا گربه داریم اندازه اسب عرب غذا میخورن

پدرمون در اومد

از بیستم تا الان سریع رفتی سر زندگی و اقدام کردی

کی گفت از بیستم رفتم سر زندگی چند ماهه خونه خودمم بلامیسر از ۷ صبح تا ۱۲ شب تنهام یه هم زبون میخوام 

بدتر از اون اینه که همه ی بزرگای فامیل حتی پدر مادر هامون از ما جوون هایی که هنوز سی سال نداریم انتظ ...

اره خیلی سخته 

ماهم بخاطر دل خانواده هامون گفتیم هرطور شده بگیریم ی شبه تو دلشون نمونه اخخ منم تک. دخترم 

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

خیلی دوست داشتم سیستم بدن منم مثل شما مرتب باشه ولی نیست

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

من نمی فهمم

نمیدونم من درکل در طول ماه زیاد حس جنسی ندارم فقط همین چند روز حس دارم واسه همین متوجه میشم بدنم مرطوب میشه در حالت عادی خشکه

2790
2778
2791
2779
2792