انديا مدیر استارتر عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 2286 عنوان سرم 108 بازدید | 5 پست كاسه سرم ازعصرتاحالا سنگين شده و درد ميكنه الانم كه مث ضربان قلب داره ميزنه..پنج دقيقه پيش ژلوفن٤٠٠ خوردم انگار دارم يه ذره بهتر ميشم..البته اينم بگم رژيم سخت دارم و ظهر ناهارم خيلي كم بوده. البته شامم يه ذره خوردم. يعني براثر رژيم سخته؟ 👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫 1396/11/22 | 02:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگين٨٠٠ عضویت: 1396/11/04 تعداد پست: 6313 غذاتو يك دفعه كم كردي!؟ مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂
انديا مدیر استارتر عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 2286 غذاتو يك دفعه كم كردي!؟ اره يه چندروزيه 👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫
نگين٨٠٠ عضویت: 1396/11/04 تعداد پست: 6313 اره يه چندروزيه بخاطر همونه عزيزم اينجور رژيم گرفتن اصلا خوب نيست عوارض خيلي بدي داره بهتره بري دكتر بهت يه رژيم بده بيشتر ميوه مصرف كن ميوه ادمو چاق نميكنه پاشو يكم غذا بخور حالت خوب ميشه اختمالا يا قند و فشارت افتاده مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂
انديا مدیر استارتر عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 2286 بخاطر همونه عزيزم اينجور رژيم گرفتن اصلا خوب نيست عوارض خيلي بدي داره بهتره بري دكتر بهت يه رژيم بده ... باشه عزيزم ممنونم 👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫