2777
2789
عنوان

خیاط ریییییییده به لباسم چیکار کنم

343 بازدید | 51 پست

بچها من پارچه گرفتم متری ۳۵۰ دادم خیاط برام مانتو بدوزه از این مانتو هایی که مدل مردونه هستن. 

بعد این مانتو ها باید اورسایز یا همون گشاد باشن

این گرفته چسبون درست کرده. یعنی لعنت بهش اصلا پول خیاط برام مهم نیست کاش قیمت بالاتر میگرفت ولی نمیرید به پارچم

الان میگه برات گشادش میکنم، ولی اصلا جا برای گشاد کردن نزاشته.

من الان چیکار کنم اصلا فک نکنم اونقدری که من میخوام گشاد بشه

خیلی اعصابم خرابه خیلییییییی زیاد

اگه دفعه بعدی رفتم و مانتو مو اون مدلی که میخواستم درست نکرده بود چیکار کنم؟

پول خودش بخوره تو سرش پارچه نازنینم رو خراب کرده

❌❌بچها کاربری دست سه نفره پس منطقیه که تاپیکای متفاوت و بیربط باشه تو این کاربری❌❌🌸من از بیگانگان هرگز ننالم، که با من هر چه کرد آشنا کرد🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خودت خیاطی یاد نمیگیری ؟

منم از بس خیاطا گند زدن به پارچه هام رفتم خودم یاد گرفتم الان هر چی میخوام 2 روزه واسه خودم میدوزم

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
چراخوشگل میشه که

چی خوشگل میشه؟

شما سینه های بزرگ داشته باشی شکمت زده باشه بیرون بعد خیاط بگیره لباس چشبون درست کنه خوشگل میشه؟ نکنه خودتونم خیاطین ازینایی که میرینن به پارچه مردم؟

❌❌بچها کاربری دست سه نفره پس منطقیه که تاپیکای متفاوت و بیربط باشه تو این کاربری❌❌🌸من از بیگانگان هرگز ننالم، که با من هر چه کرد آشنا کرد🌸

دیگه اونطوری که تو دلت میخواد گشاد نمیشه 

حتی اگر از پارچه بهش بده وصله پینه ای میشه 

چرا از اول مدل رو درست بهش نگفتی ؟ حداقل یه عکس نشون می دادی خب

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من هروقت لباس سپردپ به خیاط پشیمون شدم بخدا یکم توی بازار بگردی حاضری بخری خیلی بهتره

نه اصلا من و خالم همیشه پاچه هامونو میدادیم به یه خیاط عالی درمیورد دقیقا همون مدلی که میخواستیم اون دیگه کار نمیکنه متاسفانه

تو بازار هست ولی قداشون کوتاهه من قدم بلنده بزور تا باسنم میان مدلای بازار

چرا خودت خیاطی یاد نمیگیری ؟منم از بس خیاطا گند زدن به پارچه هام رفتم خودم یاد گرفتم الان هر چی میخو ...

عزیزم سرم شلوغه وقت خیاطی کردن ندارم سرکا میرم خیر سرم میخواستم این مانتوی کوفتی رو سرکار بپوشم

باید خسارت بگیری دیگ.تو ی مدل خاستی اون ی چیز دیگ دوخته

چججوری خسارت بگیرم

اصلا وقتی که ازم گرفته هیچی من پارچه مو میخوام مانتو رو بگیره برای خودش 

بهش بگم برام پارچه بخره؟

چی خوشگل میشه؟شما سینه های بزرگ داشته باشی شکمت زده باشه بیرون بعد خیاط بگیره لباس چشبون درست کنه خو ...

اوه من فکر میکردم لاغری لابد که چسبون شده

پس با این‌ حساب این خیاط اندازه گیری بلد نبوده .....

چطوری پیداش کردی ؟ خیاط آشنا بود که پارچه دادی دستش ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

آماده میخریدی خب

قددم بلنده اماده ها برام کوتاهن