2777
2789
عنوان

چی بخورم تخمک آزاد شه

653 بازدید | 22 پست

سلام خانم ها خوبین؟

تورو خدا اگر کسی میتونه راهنماییم کنه دیگه خسته شدم از درمان های هورمونی نه توان مالیشو دارم و نه توان جسمی ! 

سوم پریودمه امروز ، چی بخورم موعد تخمک گذاری آزاد بشه تخمک ها ؟ دعاتون میکنم راهنماییم کنید 😭

عزیزم منم این مشکل لعنتیو دارم و دیگه نرفتم پیش دکتر میگن درمان های گیاهی خیلی بهترن مثل معجونای قوی

خسته شدم بخدا . امروز باید میرفتم دکتر که نرفتم ! شما چی پیشنهاد دادن بهتون ؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غذای مقوی بخور 

گوشت قرمز 

جیگر مخصوصا 

قرص آهن خوب بگیر 

تا میتونی خودت رو تقویت کن 

و از اینا هم مهم تر استرست رو کم کن هر چیزی که حالت رو بدید میکنه رو پیگیری نکن

وزن ۷۴ وزن هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۷ هدف سوم ۶۴اسم کاربریم یه گیاه داروییه
خسته شدم بخدا . امروز باید میرفتم دکتر که نرفتم ! شما چی پیشنهاد دادن بهتون ؟

قرص کلوموفین من این ماه خوردم 

و پیاده روی و باشگاه اینا و ی دمنوش خیلی گرم درست کردم خوردم 

الان دو س روز عقب انداختم ولی تهوع شذید دارم ک قرص میخورم و الان شده صبحا تهوع دارم ولی خب میگن زوده یجا خوندم ک بعضیا قبل از عقب انداختن پریود حالشون بد میشه 

دیگه نمیدونم امیدوارم ک نا امید نشم 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 

این ماه قراره معجون و دارو بارداری گیاهی بخرم ولی اگر خدا بهم لطف کنه دیگه نمیخام🥲🥲 

پیج اینستاگرام عسل محمدی رو بزن خیلیا ازشون نتیجه گرفتن و معجونای خوبی درست میکنه

گرده ی نخل اصل میگن خیلی خوبه

همینطور ویتاگنوس

تخمکگزاری رو تقویت میکنه

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
قرص کلوموفین من این ماه خوردم و پیاده روی و باشگاه اینا و ی دمنوش خیلی گرم درست کردم خوردم الان دو س ...

انشاالله نتیجه بگیری عزیزم ، دمنوش خیلی گرم چی بود خوردی ؟

گرده ی نخل اصل میگن خیلی خوبههمینطور ویتاگنوستخمکگزاری رو تقویت میکنه

گرده ی نخل بیشتر میگن برای اسپرم خوبه ، ویتاگنوسم با اینکه خیلی تلخ بود ولی خوردم فایده نداشت 😭

پنج انگشت

مریم گلی

بومادران( سربرنجاس)

گل بابونه

میخک

دارچین 

زنجبیل

نعنا خشک

جنسینگ سفید

گل گاو زبان

هل

از همه ی اینا باید همشون ی مقدار باشن مثلا پنجاگرم من خریدم از همشون پنجاه گرم باید ب ی اندازه باشه اسیاب کردم و دم کردم خوردم دوران پریودی 

ب من گفتن روزی س بار بخور ولی نتونستم خیلی گرمه گفتم ی وقت بد باشه برام 

پنج انگشتمریم گلیبومادران( سربرنجاس)گل بابونهمیخکدارچین زنجبیلنعنا خشکجنسینگ سفیدگل گاو زبانهلاز همه ...

اصلا نمیشه هر روز بخوری نهایت روزی یکبار اخه اتیش میوفته تو دلت اگ بیماری قلبی و یا کبدی چیزی دارین اول از عطاری بپرسید ک بخورید یا ن