2777
2789
عنوان

عید چیکار کنیم ؟؟؟

1927 بازدید | 33 پست

تو عید احتمالا باردار هستم به همین دلیل با همسرم تصمیم گرفتیم خونه  بمونیم چون قبلا ی سقط داشتم چشممون ترسیده

خلاصه این دو هفته عید رو چی کار کنیم ؟؟؟؟

همه اطرافیان و فامیل میرن مسافرت

فقط ما خونه هستیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر شهری هستین .

شهرتونو بگردین 

ماهم عید جایی نمیریم چن روز اول خونه مامانم و مامانش بعدم تهرانگردی

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

اگه استراحت مطلقي كه فقط بايد برنامه هاي  نوروزي تي وي را نگاه كني اگه نه ميتوني بيرون بري و تهراني كه عيد خيلي خلوت ميشه ميتونين از هواي پاك و خلوت بودن شهر لذت ببرين برين جاهاي ديدني انشالله نيني به سلامت دنيا بياد😘😘😘😘

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
تخته نرد و ورق و عرق و اينا

😂😂😂

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

وا ما ک همیشه شهر خودمون هستیم و همون شهر خودمون واقعا عید قشنگه . اصلا ما10 ساله مسافرت نرفتیم البته مجردم

گنجشکک اشی مشی،🐥 لبه بوم ما نشین،.      بارون میاد خیس میشی،           برف میاد گوله میشی، می افتی تو حوض نقاشی🐣🐥🐥🌼
😂😂😂😂😂 شوخي كردما صرفا واس قافيه بود  مسئولين منكراتي و نهي از منكر كنندگان جان بر كف دقت ...

کاربریتو از الان ترکیده حساب کن😄

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

با هم برنامه بریزین و تفریحات داخل منزل داشته باشین.

فیلم ببینید.بازی کنید البته نهدخیلی هیجانی که براتدضرر نداشته باشه.باهم دعا برای سلامتی همه نی نی ها و توراهی خودتون بخونید.برای رفع حاجت همه و شفای بیماران دعا بخونید.