2821
2789
عنوان

آقا بیایید

56 بازدید | 3 پست

یکی از اقوام که هم خودشو همسرش فوت شدن دخترشون موند اون موقعه ۴ماهش بود بعد خاله بچه میخواستش پسرعموی بچه ام همینطور بنا به سه سری مسائل مصلحتی خاله و پسر عمو ازدواج کردن و این بچه رو فرزند خونده کردن الان که دارن طلاق میگیرن دادگاه بچه رو میده به خاله یا به پسر عمو؟ پسره هیچ مشکلی نداره وعضشم توپه خیلی پول داره سالمم هست معتاد اینا نیست 

خاله هم شاغله و نسبت به خودش میتونه زندگی خوبی داشته باشه خاله درخواست طلاق داده 

دادگاه بچه رو میده به کدوم ؟

میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که  نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹

چندسالشع بچه

الان ۷

میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که  نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الان ۷

خب دادگاه وکیل رایگان داره یک سوال کنن ببینن چی میگه 

کلا طبق قوانین فرزندخواندگی که از بهزیستی برمیدارن به آقای مجرد بچه تعلق نمیگیره کلا ولی حالا اینارو نمدونم فکر کنم فرق داشته باشه 

چگونه شیرین بنویسم تلخی این جهان را؟🥺