2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهرم زندگی میکنم از عید

301 بازدید | 23 پست

شوهر بی مسئولیتم کاری نمیکنه ما تو یزد خونه داریم ( خانواده هامون زنجان هستن) نیگم بریم یزد دیگ میگه نه یزد گرمه کجا بریم یه ماه هم میمونیم با من اصلاااا خوب نیست یه هفتست میگم مریضم منو دکتر نمیبره تنهایی هم نمیتونم برم نمیزاره

نزدیکم نمیشه

میگ زیاد ب زن رو بدی هار میشه 

از اون بدتر مادرشه با من حرف نمیزنه دم ب دقیقه تیکه میندازه فحشم میده بچه هامو نفرین میکنه فحش میده

خستم کردن

نمیزاره راحت باشم 

تو خونه موقتی هستم یجوری رفتار میکنه فکر میکنم سربار همشونم

پیش شوهرم الکی خودشیرینی میکنه پشت شوهرم بیفته کلی حرف میگ بهم

تازه از قهر خونه بابام برگشتم دیگ نمیزارن برم

حتی شوهرم میگ رفتیم یزد هم نمیبرم ک خدافظی کنی باهاشون

دلم به خودکشی میخاد ولی بچه هام چی؟  

یا برم یه تیمارستان

بنظرتون ازش خرج بتراشم ک پولش تموم شه بلکه رفتیم خونمون؟  

شمارو یادمه 

ای بابا چقدر سخت نمیتونی وسایل جمع کنی بری اونم مجبور شه بیاد ؟

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا نمیزاره تنهایی حتی برم جلو در

یادمه پدرتون با همسرت دعوا کرد بهت گفت نرو  درست یادمه ؟

چی شد شما برگشتی ؟

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

شمارو یادمه ای بابا چقدر سخت نمیتونی وسایل جمع کنی بری اونم مجبور شه بیاد ؟

بسن آدم خودش انتخاب میکنه چه جوری زندگی کنه این خانم خودش نمیخواد  وگرنه کاری نداره برده بترسونتش اونا هم خودشون زو جمع میکنن

یادمه پدرتون با همسرت دعوا کرد بهت گفت نرو درست یادمه ؟چی شد شما برگشتی ؟

آره بابام گفت نرو

نرفتم 15 روز قهر موندم

شوهرم اومد با بابام دعوا کردن بهم گفت بیا کلی ازم خواهش کرد بابامم گفت برگرد زوری منو برگردوندن