2777
2789
عنوان

ژل لب

53 بازدید | 5 پست

من لب بالام کمی باریکه ولی لب پایینم خوبه

دوست دارم ژل بزنم خیلی کم درحدی که یکم از این نازکی دربیاد

شوهرم میگه نه چیه زشته همینجوری خوبه چیه لب گنده

من میگم نیم سی سی درحدی که فرم خوب بگیره

خلاصه تجربتون از این کار و بگید

ژل لب زدین؟

مزایا معایبش چیه

همیشگیه یا چندوقت یبار باید تمدید بشه؟؟

بعد همیشه انگار رژ زدی یا نه رنگ لب خودت هست

من هیچی دربارش نمیدونم

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بیشتر ببینید

ژل لب نزدم چون لبام اوکین ولی اگه نیاز داشتم صدرصد میزدم کار به حرف شوهرت نداشته باش دوست داری بزن بنظرم البته اگه واقعا دوست داری زیاد هم نزن ولی همون رو بزنی بعد مدتی میخوابه باید باز بزنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگ لب خودته چند وقت یه بار باید بری هر چی میگذره البته نیاز به تمدیدش کمتر میشه و منم طبیعی زدم خیلی راضی ام

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم