2777
2789
عنوان

بیماری ام اس لطفاً بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 37 پست
برخلاف اینکه همه معتقدن درمان نداره باید بگم یکی از آشنایان ما درمان شد کاملا حتی دارو هم دیگه مصرف ...

یعنی درمان داره ؟ میشه لطفاً ازشون بپرسید چه کار خاصی انجام دادن ؟ داروی خاصی مصرف کردن ؟ الان حالشون خوبه ؟ 

هر موقع استرس بهتون دست داد شما باهاش دست ندید 🌝

فکر کنم سیستم ایمنی به اعصاب نخاعی حمله میکنن بیماریه نقص سیستم ایمنی هستمیگن هم ژنتیک باعثش میشه ...

استرس بیشتر تاثیر داره یا ژنتیک ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وای خیلی ناراحت شدم 💔 میتونم بپرسم چند سالشه ؟؟ اون هایی که تو اقوام ام اس دارن رعایت های خاص ان ...

الان چهل سالشه

ولی پانزده ساله ک بیماری رو داره

اوایل در حد لنگ زدن بود با استرس ناگهانی تشدید شد و خیلی زود پیشرفت کرد

برای این بیماری دو چیز سمه

یکی استرس.یکی خوردن سردیجات و ترشیجات

داروها و امپولها رو میزنه همجا دکتر رفته کل ایران

ولی بی فایدست.ب شدت لاغر و نحیف شده و پاهاش کلن از کار افتادن

ولی یکی دیگه از اقوام هستن

ایشون هم پانزده سالی تقریبن درگیرن منتها فقط در حد لنگ زدنه .پیشرفت نکرده

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
فکر کنم سیستم ایمنی به اعصاب نخاعی حمله میکنن بیماریه نقص سیستم ایمنی هستمیگن هم ژنتیک باعثش میشه ...

آره شنیدم که مثلا میگن حرص نخور ام است نگیری..یه جمله است

لطفاً اگر دیدید نظرم خوب بوده تاپیک های منم بیاید

یعنی درمان داره ؟ میشه لطفاً ازشون بپرسید چه کار خاصی انجام دادن ؟ داروی خاصی مصرف کردن ؟ الان حالشو ...

ببین شاید باور نکنی به گفته خودش از نوع شدیدش،رو داشته میگفت رو خودم کارکردم رو آرامش و اعصاب و انرژی داروهاشم خودش دیگه مصرف نکرده رفته دکتر حتی دکتر متعجب شده 

هیچ چیزی نشد نداره 

دکتر گف ام اس سه جوره

نوع اول اکثرن متوجه نمیشن فقط در حد خستگی شدیده و درد استخوان پا و ....

نوع دوم که با دارو کنترل میشه و ثابت میمونه

و نوع سوم 

که ب سرعت پیشرفت میکنه حتی با خوردن دارو

ان شا الله مریض شما هم درمان بشه🌹

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
الان چهل سالشهولی پانزده ساله ک بیماری رو دارهاوایل در حد لنگ زدن بود با استرس ناگهانی تشدید شد و خی ...

واقعا خیلی ناراحت شدم خیلی جوونه 💔 دکتر های شهر های دیگه نبردن ؟ دکتر های مشهور ؟ 

استرس بیشتر تاثیر گذاره توی پیشرفت بیماری یا ژنتیک ؟ 

آره شنیدم که مثلا میگن حرص نخور ام است نگیری..یه جمله است

یعنی استرس کنترل بشه جلوگیری می‌کنه از بدتر شدن بیماری ؟ راه حلی دارین برای کنترل استرس 

ببین شاید باور نکنی به گفته خودش از نوع شدیدش،رو داشته میگفت رو خودم کارکردم رو آرامش و اعصاب و انرژ ...

ممنونم تشکر بابت راهنمایی لطف کردید ❤️❤️❤️❤️

دکتر گف ام اس سه جورهنوع اول اکثرن متوجه نمیشن فقط در حد خستگی شدیده و درد استخوان پا و ....نوع دوم ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردید که برام توضیح دادین❤️ ❤️ ❤️ امیدوارم همه بیماران شفا پیدا کنن 

واقعا خیلی ناراحت شدم خیلی جوونه 💔 دکتر های شهر های دیگه نبردن ؟ دکتر های مشهور ؟ استرس بیشتر تاثیر ...

همجا رفت عزیز 

همه دکتری رفت

پاهاش از بس تکون نداده خشک شدن

ب زور فیزیوتراب میارن خونه...حتی بوتاکس کردن....امپول زدن....میگف هر ماه پول فقط ی امپول 12میلیونه

بماند ک چقدر قرص و داروهای دیگم هست

هرکاری تونستن کردن.دریغ نکردن

ولی خوب نشد دیگه

فک کنم ژنتیک هست ک استرس زیاد باعث فعال شدن ا ن ژن میشه