2777
2789
عنوان

عقرب زلف کجت با قمر قرینه💃🏻

525 بازدید | 18 پست

عقرب زلف کجت با قمر قرینه

تا قمر در عقربه کار ما چنینه

کیه کیه در می‌زنه من دلم می‌لرزه

درو با لنگر می‌زنه من دلم می‌لرزه

ای پری بیا در کنار ما جان خسته را مرنجان

از برم مرو، خصم جان مشو، تا فدای تو کنم جان

نرگس مست تو و بخت من خرابه

بخت من از تو و چشم تو از شرابه

کیه کیه در می‌زنه من دلم می‌لرزه

درو با لنگر می‌زنه من دلم می‌لرزه

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

جان؟

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
جان؟

اهنگهههههه😂

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم پشت در همون کسی باشه که منتظر شی

ایشالااااا 😂

(یجوری میگم ایشالا انگار منتظر کسی هستمممم😂😂😂)

مگه نیستی

نههههه منتظر چه شخصییییی😂 این شعر ناصرالدین شاه هستتت

شعر که هست ولی هر کسی منتظر کسی هست تا بهش برسه

ولی من نههه من منتظر پولمممم 😂 پول می‌خوام شوهر نمیخوامممم

پول بدون شوهر بدست نمیاد

مثلاً الان برم کار کنم پول در میارم نیاز به شوهر ندارم دیگه

هرگز پول جای شوهر نمیگیره 😇

اینم حرفیه ولی من از ازدواج متنفرم هنوزم هم دلیلشو پیدا نکردم بدونم کسی منو دوست دارم دلم میخواد برم بزنمش 😂😂

اینم حرفیه ولی من از ازدواج متنفرم هنوزم هم دلیلشو پیدا نکردم بدونم کسی منو دوست دارم دلم میخواد برم ...

چند سالته 

🌹💫نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی❤️‍🔥✨

چند سالته

۱۷

2790
2778
2791
2779
2792