2777
2789
عنوان

استفراغم میاد دارم میمیرم😭😭

313 بازدید | 36 پست

یه ساعت دیگه امتحان دینی دارم دعا کنین برام چند ساله پشت کنکورم 

دارم از درد و حال خرابی میمیرمممم

اصلا نخوابیدم امشب از استرس 

دندونم خرابه اب یخ میندازم روش که خواب از سرم بپره😭

شما رو به همه مقدسات قسم میدم برام دعا کنین

خیلی تلاش کردم دعا کنین نتیجه بگیرم و اون چیزی که میخوام قبول بشم 

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشمتوام برای من دعا کن مثل تو از استرس بالا میارم

باشه عزیزم 

من هم معدم استرسیه هم از شدت بی خوابی اینجوری شدم

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

برای حالت تهوعت، زنجبیل ویا آب سیب بخور

ممنون عزیزم

قبول میشی شک نکن

توکل بر خدا

ممنونم ازت 

خوب درکت میکنم عزیزمدقیقا منم همینه حالم و اتفاقا منم پشت کنکوریم:((خیلی بده واقعا این حال و اوضاع و ...

خدا کمکت کنه خواهر

امیدوارم راحت شیم دیگه از این اسارت 

عزیزم نترس و فقط به خودت روحیه بده و فکر های مثبت کن برات از ته دل دعا میکنم که همه چیز برات درست پی ...

ممنونم ازت عزیزم

انشاالله خدا خیرت بده

عزیزم ان شاءالله که موفق میشی و به خوبی امتحان‌ پشت سر می‌گذاری اضطراب نداشته باش اگر خونه کاهو دارین بخور اب هم بخور البته سر نکش

برای موفقیتت تو امتحان صلوات میفرستم