2777
2789

موز خریده بودیم پسرم نشست پای یخچال سه تا خورد 

منم گفتم بسه دیگ نخور مریض میشی بقیش برا فردا 

چیزی نگفت رفت یکم دیگ اومد گفت ی موز بردارم ببین موز ها مثل تلفنن می‌خوام زنگ بزنم به باب اسفنجی من خیلی خوشگله ببین موز رو گذاشت زیر گوشش

منم دلم سوخت گفتم اخی بچم‌ چه سادست میخواد موز رو تبدیل به تلفن کنه 

گفتم باشه ببرش 

یهو بعد چند ثانیه دیدم رو مبل موز رو میخوره😳

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۴تاموز سنگین، برای باقی اهل خانواده هم موز موند؟

فقط منو شوهرمیم فعلا تک فرزنده ما تا دوتا بخوریم تمومه البته موز ها کوچیک بودن

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

بچه های من ب زور چیزی میخورن 😔

اینم همینه والا فقط موز و هندونه و میوه دوس داره غذا هیییچ

دختر منم عشق بستنیه 

بهش میگه بتیش 

بعد بستنی میخاد سرشو کج میکنه انگشتاشو بهم نزدیک میکنه

میگه مامان ی کوچولو 

دیگه مگه من میتونم مقاومت کنم جلو قیافش 

اینقد بستنی دوس داره دنیا و اخرتشو ب بستنی میفروشه 😂😂😂

دختر منم عشق بستنیه بهش میگه بتیش بعد بستنی میخاد سرشو کج میکنه انگشتاشو بهم نزدیک میکنهمیگه مامان ی ...

این حرکت چیه یاد گرفتن مال من مثل هندی ها دستاشو بهم میماله لبشو آویزون می‌کنه چشماشم مظلوم می‌کنه 

آنقدر شرک نگاه کرده از گربه شرک یاد گرفته قشنگ کرده نقطه ضعف من اونو😂