2777
2789
۲ الی ۳ وعده دیگه

طاها منو دوست داره و برمیگرده 

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین دوستت داره اما انگار تو یسری چیزا سو تفاهم پیش اومده براتونبرگشتشم احتمالش هست تا یک تا دو وعده ...

خیلی ممنون عشقم خدا از دهنت بشنوه 🩵🙂

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

دو سه سالم بود وقت بزار رو خودت بشدتتتورزش و پیشرفت کنآدم خوب میاد سراغت اینجوری

اره دارم اینکارو میکنم ولی گاهی خیلی بهم فشار میاد وقتی میبینم هم سن و سال هام ازدواج کردن حتی بچه دارن ولی من هنوز نه

عزیز میشه بگی در مورد من چی حس میکنی؟پزشک موفق و ماهری میشم؟ کرمان میرم؟ کی میریم خونه جدید؟مامانم و ...

کرمان رو بله شاید تا دو وعده دیگه ولی انگار کسایی که باید کرمان رفتنو اوکی کنن یکم دودلن و حس میکنم از اعضای خانوادن

بنظرم مهربون میای و خوش بررخورد گاهی خجالتی...عزت نفس داری...گاهی با سیاست عمل میکنی

اگر داری پزشکی میخونی الان بله احتمال ماهر شدنت هست ولی ببشتر همه چی وابسته به خودته

خونه هم ایشالا به زودی اوکی میشه

اره دارم اینکارو میکنم ولی گاهی خیلی بهم فشار میاد وقتی میبینم هم سن و سال هام ازدواج کردن حتی بچه د ...

یه مشاوری بود میگفت ازدواج مثل شیرینیه تو کیکه

اگه نباشه یه نون خوشمزه داری

اگه شکر سمی بری تو کیکت یه کبک سمی داری که میکشتت

پس غصه زمانو نخور کیفیت مهمه

موقعی که میخوایی ببینیش تا میتونی به خودت برس 😉

آخه نمیتونم جلب توجه کنم...یعنی حس بدی میگیرم از این کارا کسی که منو بخواد باید همونطور که هستم بخواد...وای خوداااا دارم روانی میشم🥺😭

کسی تو زندگیش نیست!؟

🎌❤👩‍⚕️𝓘 𝓯𝓲𝓰𝓱𝓽 𝓯𝓸𝓻 𝓶𝔂 𝓫𝓮𝓪𝓾𝓽𝓲𝓯𝓾𝓵 𝓰𝓸𝓪𝓵