2777
2789
عنوان

مامانا كمك

277 بازدید | 35 پست

سلام دوستان بسرم دو سال هفت ماهشه امروز تصميم كرفتم از بوشك بكيرمش ولي اصلا نميشينه نه روي توالت في كودكانه كه براش خريدم نه معذرت ميخوام سربا كلا نميشينه فقط تو شلوارش جيش ميكنه جند ساعت كلا بازش كذاشتم تو خونه هم جيش كرد وليتتو دسشويي اصلااا جكلر كنم تو رو خدا كمك

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تشت بیاروهرده دقیقه بیار بنشونش توی تشت وشب هاهم مای بیبیش کن من پسر یک ساله دارم ومبگم بشین توی تشت گوش میده ومیشینه

🌹  بزن رو گل...               ♥... عـاشقـی را بـایــد از شـاملــو یـاد گـرفـت، بـه "آیــــدا" میگفــت :"خــــدای کــوچــک مــن"... ♥.                              کارمارو بالاخره همه پس میدن دقیقا همینجا...!💔

بهش وقت بده، کم کم عادتش بده، نترسونش، سرش داد نزن، باید آمادگی کامل داشته باشه، براش برچسب هایی که دوست داره بخر و با هربار دستشویی رفتن بچسبون یه گوشه ی دستشوبی.کتاب (مامان بیا جیش دارم) رو واسش بخر، خیلی کمک میکنه.

خلاصه که باید خیلی صبوری کنی مامان مهربون😊

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊