2777
2789
عنوان

اینکه ب یه نفر بگن

166 بازدید | 16 پست

امروز تو مدرسه معلم دختر دوستم بهش گفته تو گنگستر کلاسی.دوستم بهم کفت ولی فک کنم برداشت مثبت از این حرف داشت،

دختر دوستم عصبیه وبد عصبانی میشع بنظرتون منظور معلم چی بوده؟معلم خصوصیات خوب وبد بچه ها میگفته وب این اینطوری گفته.وقتی بهش گفتم فک نمیکنم معنی مثبتی باشه ناراحت شد الان یادم افتاد گفنم نظر شما هم بپرسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی خفن کلاس جنگی و قلدر کلاسبابا شوخی کرده خواسته یکم باشون صمیمی بشه زیاد دنبال بعصی حرفا نرید

اره خودشم گفت یعنی خفن کلاس،چون دخترش یه خورده دعواییه 

اخه دوستم خیلی سادست

تاپیکهای مامانای اینجا رو میبینم کم کم به معلما حق میدم اینقدر گلایه دارن

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
زده وحشی اخه

نه عزیزم زده سردسته باند خلافکارا حالا این تو مدرسه همون معنی سر دسته شلوغ کارها رو میده،اون وحشی هم که شما میگی اصلا اینجا معنی نداره و هیچوقت معلم نمیاد به یه بچه بگه وحشی 

چقدر دنبال حرفی خودت که بدتر دل اون مادر رو شکستی،. من یکی بهم بگه گنگستر خوشحالم میشم، بنظر خیلی با ...

واقعا؟؟؟اخه با دوستم مث خواهریم.نه یه جوری گفتم ناراحت نشه ولی خیلی دلم واسه خودش ودخترش سوخت.حالا سوای این حرفا نظرتون چیه چه معنی داشته؟

واقعا؟؟؟اخه با دوستم مث خواهریم.نه یه جوری گفتم ناراحت نشه ولی خیلی دلم واسه خودش ودخترش سوخت.حالا س ...

تو فیلما به آدمای خیلی خفن و نقش مجذاب میگن گنگستر

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم...