2777
2789
عنوان

عوضی ترین ادم زندگیتون کی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 23 پست
مرد متاهلی که تا چهارماه بهم نگفت زن داره آخرم خودم فهمیدمبا هر کی میخواید آشنا شید تعارف نکنید همون ...

اون دیگه افتضاح فاسد هوس بوده عوضی نبوده متأسفانه اینجور فاسدها هم تعدادشون زیاد شده 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک چشمه از عوضی بودن عروسمون بگم

مثلا میره مشاور به مشاور دروغ میگه مشاور بهش راهکار میده ببعد میاد میگه وا من که از خودم نگفتم مشاور بهم گفته

از بس عوضیه گند زد به زندگی خودش و بچه هاش

اون دیگه افتضاح فاسد هوس بوده عوضی نبوده متأسفانه اینجور فاسدها هم تعدادشون زیاد شده

بله البته منم ساده بودم گول مذهبی بودن و تحصیلات و محبوبیتش بین بقیه رو خوردم خیلی خودشو خوب نشون داده بود

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

خواهر و برادر زن داداشم

داداشم مریض شد دوتایی نقشه مال و اموال داداشم رو کشیده بودن. حتی باباشون دنبال وکیل بود که بتونه ثابت کنه مغازه ی مامانم مال مامانم نیست و به نام بابام بوده و باید بفروشن سهم الارث بدن که سهم داداشم رو بگیرن.

وکیلی که گرفته بود دوست شوهر خواهرم بود اومد بهمون اطلاع داد

خدارو شکر خود زن داداشم مثل اونا نیست، هرچند هیچ وقت نمیاد کسی پشت خواهر برادر و پدرش رو خالی کنه پشت مادرشوهرش رو بگیره . 

بله البته منم ساده بودم گول مذهبی بودن و تحصیلات و محبوبیتش بین بقیه رو خوردم خیلی خودشو خوب نشون دا ...

ذات بد هوس ران هستن هیچ پایندگی هم ندارن نمیفهمن درک ندارن چون ذات ندارن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خواهر و برادر زن داداشمداداشم مریض شد دوتایی نقشه مال و اموال داداشم رو کشیده بودن. حتی باباشون دنبا ...

اوه اوه

اتفاقا منم یکی از ترسام اینکه این عروسمون چه بلایی میخواد سرما بیاره زبون لال اگر پدرم نباشه

البته که خداروشکر خیلی چیزا به اسم برادر کوچکمه 

ببین اینا میخواستن خونشونو بفروشن خونه بزرگتر بخرن

با قیمت و شرایطشون مشتری پیدا نشد اونا هم جای دیگه قرارداد بسته بودن پول لازم داشتن

پدرم دیگه ازشون برداشت پولشم کامل داد همون قیمتی که میخواستن بفروشن و قیمت درست ملک بود

سالهایی بود که هر ماه همه چی گرون میشد 

خلاصه بعد دو سال خانم اومده بود میخواست با ادابازی و حرکات احمقانه خونه رو پس بگیره همون پول دو سال پیش رو بما بده 

هم عوضیه هم احمقه و هم فکر میکنه خیلی زرنگه درحالیکه زرنگی زیادی براش تا بحال هیچی جز پشیمونی ببار نیاورده