2777
عنوان

بنظرتون ✨خدا✨

73 بازدید | 14 پست

اگه میشه تاپیکمو گزارش نزنین چند روزه واقعا ذهنم درگیرشه 

من خدا رو دوس دارمو بهش اعتقاد دارم 

اما بنظرتون چرا باید ما رو بیافرینه و امتحانمون کنه ؟؟

اونم این امتحانایه سخت 

که اگه صدامون در بیاد میشیم ناشکر و جهنمی؟؟؟

اگه نخوایم امتحان شیم باید کیو ببینیمممم🥲🥲🥲

از این همه بی عدالتی و سختییی واقعااا نفسم گرفته 😢😢

چرا باید تحمل کنیم؟؟؟؟

چرا دنیا نباید جای بهتری باشع؟؟آدما رو واسه زجر کشیدن و زجر دادن آفریدع؟؟

خب که چی بشه مثلا 💔

من شنیدم میگن خودمون انتخاب کردیم بیایم

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

استادمون دراین باره توضیح میداد. چیزی که یادمه میگفت این دنیا مادی هست و بنده هر چی سختی بیشتر بکشه اجرش بالاتره و فلان‌ میگفت خدا هزاران نعمت داده که غیرقابل وصفه😂

You Break Me First

اخه ما که یادمون نیسسس💔💔بازم انتخاب کرده باشیم چرا باید زجر ببینیم

نمیدونم واقعا، ینی من از ۹۸ تا الان ی روز خوش ندیدم چرا باید این زندگی انتخاب کنم خدایا

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

استادمون دراین باره توضیح میداد. چیزی که یادمه میگفت این دنیا مادی هست و بنده هر چی سختی بیشتر بکشه ...

امشب از اون شباس که هیچی تو کتم نمیره متاسفانه😂😂

کسی که زجر بکشه صداش در میاد بلاهره یه اعتراضی میکنه و میشه بنده ناشکر و کافر 😅

نمیدونم واقعا، ینی من از ۹۸ تا الان ی روز خوش ندیدم چرا باید این زندگی انتخاب کنم خدایا

منمممم دقیقااا از همون سال 

ببین مشکلات واقعیییااااااا

مثل مرگ و مریضی 

و واقعااا اینجوری شدم که کسی که خودش این دردارو داده باید پیش همون دعا کنم؟💔😢

منمممم دقیقااا از همون سال ببین مشکلات واقعیییااااااامثل مرگ و مریضی و واقعااا اینجوری شدم که کسی که ...

من گاهی گریه میکنم میگمب خود خدا میگم خدایا خودت خسته نشدی انقد مشکل و مریضی بمن دادی؟ خسته نشدی انقد صدات کردم ؟ پس کی میاد روز خوب؟

امشب از اون شباس که هیچی تو کتم نمیره متاسفانه😂😂کسی که زجر بکشه صداش در میاد بلاهره یه اعتراضی میک ...

زجرش از اینایی که مقابل هوس و دنیای مادی خودشو حفظ کنه رو میگفت‌ درباره کساییکه مردم رو اذیت میکنن و به گناه میفتن میگفت باید جهاد کرد، ناشکری از نعمت ها خدا رو میگفت کفر‌ محسوب میشه

You Break Me First

من گاهی گریه میکنم میگمب خود خدا میگم خدایا خودت خسته نشدی انقد مشکل و مریضی بمن دادی؟ خسته نشدی انق ...

عزیزمم...این چیزا رو فقط درد کشیذه ها درک میکنن ...میفهممت 💔💔💔امیدوارم تموم شن این روزا

زجرش از اینایی که مقابل هوس و دنیای مادی خودشو حفظ کنه رو میگفت‌ درباره کساییکه مردم رو اذیت میکنن و ...

نه عزیزم من از مشکلات بزرگتر صحبت میکنممم مثل مرگ و مریضی و اینااا💔

هدف از سختی ها رشد انسانه من که عقلم به همه چی نمیرسه حتما یه حکمتی بوده خدا بهتر میدونه خالقمونه

ولی اینکه کفران نعمت کنیم خدا غضب میکنه توی قران بارها فرموده و گله کرده از کسانی که کفران نعمت میکنند و لعنت کرده بهتره بقیه ی عمرمونو فقط خداروشکر کنیم و نذاریم نارضایتی توی دلمون بیاد شاید ورق برگشت خیلی از مشکلات حل شد

بهترینها نصیب من میشه 🌺