2777
2789
عنوان

ماشینم صدا میده کسی میدونه چشه

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 48 پست
از دنده یک میره دو صدا میده و تو خلاصی

میتونه دسته موتور هم باشه چون این موقع لرزش موتور بیشتر میشه

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

سر پلوس و سه شاخ رو چک کن حتمادسته موتور هم میتونه باشهولی اگر فقط صداش رو مخته.بگو جک بزنه تابش بده ...

دسته موتور رو ببرم پیش کی؟

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونه دسته موتور هم باشه چون این موقع لرزش موتور بیشتر میشه

دسته موتور رو ببرم پیش کی؟

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

به جلو بندی بگی چک میکنه دسته موتور پاره بشه هم صدا میده هم میلرزه

ممنونم ازتون

زدم رو دست انداز باکم رفت داخل الان ۱۰ تا بیشتر نمیگیره

مکانیک اول بگو خودشم چک کنه صدا از چیه

ممنونم ازتون

من همون اول گفتم دسته موتور ول کرده،ببر جلوبندی چکش کنه.خودش از صدای موتور میفهمه

ممنونم ازتون فردا باز میبرمش

خاهش گلم...ایشالله شفای عاجل پرایدت

مرسی عزیزم ببینم خدا کمک میکنه شوهرم راضی شه واسم عوضش کنه😅

ببر ی رگراژ کنه اوکی میشه

دراشو؟ یا چرخاشو؟

ماشین ما همچین صدایی میداد لنت عوض کرده بودیم ... بردیم تعمیر کار گفت چیزی نیست تا بالاخره یکی گفت خار لنت رو جا ننداخته یعنی تو سرعت بالا احتمالا ترمز میبرید خدا رحم کرد برید چک کنید حتما 

مرسی عزیزم ببینم خدا کمک میکنه شوهرم راضی شه واسم عوضش کنه😅

ایشالله.ایشالله..ماشین عصای دست ما خانوماست..نارامت میشیم ی روز حالش بد باشه..ایشالله لکسوز بخری

هر بار این درو محکم ببند برو