2777
2789
عنوان

اگر مادرتون

201 بازدید | 24 پست

یه آپارتمان داشته باشه ب نام خودش با طلا در حد ۱میلیارد . بعد مدام توی حرفا و مسائل بگه طلام رو گذاشتم برای روزی ک داداش کوچیکت لازم داشت یا ماشین خواست عوض کنه و... یا مثلا خونه اش رو مدام زمزمه کنه بنام داداش کوچیکه شاید بزنه! من چیزی نمیگم غرورم اجازه نمیده اما قلبا ناراحت میشم ک چرا فقط فکر اونه. در صورتی ک برای برادرتون همه جوره مایه گذاشته اما باز دلش اروم نمیشه!شما باشین چ رفتاری میکنید؟؟

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی مال دنیابی ارزش برام.

بحث مال دنیا نیست . بحث اون قلبیه که برای یکی دیگه میتپه و دغدغه ی اونو داره فقط . در حالی که مادر نباید فرق بذاره

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

هیچی مال دنیابی ارزش برام.

برا منم ارزش نداره اما خب ناراحت میشم چرا یبار نمیگه حتی ب حرف برا شمام هست همیشه میگه برای اونه

نمی دونم چرا حس کردم به مادرتون به برادرتون هم میگه پولام رو کذاشتم برا دخترم ...

نه از این شانس ها ندارم. بارها تو رو خودش و ما گفته خونه برای فلانیه ... طلاهام جاش رو گفتم بهش !😶😑

بحث مال دنیا نیست . بحث اون قلبیه که برای یکی دیگه میتپه و دغدغه ی اونو داره فقط . در حالی که مادر ن ...

دقیقا . جالبیش اینه سر همون خونه با مستاجر تا ب مشکل میخوره یا چیزی مدام با من مشورت میکنه و وقت و اعصابم رو میگیره .

مادرتون پسر دوست هستن به شدت رایج هستش تو جامعه ما …

این مورد رو زیاد دیدم تو اطرافیان و اقوام و حتی خانواده خودم

بعضی دخترا به روی پدر مادر میارن و اعتراض میکنن (نتیجه ای هم نداره فقط خودتون رو بد میکنید)

بعضی ها سکوت میکنن و رابطه رو حفظ میکنن انگار هیچ اتفاقی نیفتاده … (اینجور آدما یا خیلی به خانواده وابسته هستند یا عزت نفس کمی دارن)

بعضی ها واکنش نشون میدن تا بگن ما میفهمیم و متوجه چنین تبعیض و چنین رفتارهایی هستیم و ارتباط رو کم میکنند و اقدامات لازم رو انجام میدن

من خودم جز دسته آخر هستم …

اموال پدر مادرتون زحمت کشیده ی خودشون هستش و تصمیم آخر با اون هاست شاید بخوان همه چیزشو بدن به پسرا …

اما فرزند هم حق و حقوقی داره ، شما اگر ناراحت شدین ازشون حق دارین و میتونید ناراحتی تونو نشون بدید یا ارتباط رو کم کنید

در آینده حتما خانوادتون از شما انتظاراتی دارن حتی شاید از شما بیشتر از پسرا انتظار داشته باشن با اینکه به اون ها بیشتر دادن !!!

شما میتونید حقتون رو در اینجور مواقع اعمال کنید

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

برا منم ارزش نداره اما خب ناراحت میشم چرا یبار نمیگه حتی ب حرف برا شمام هست همیشه میگه برای اونه

چی بگم.پدر مادرم هستن فقط یه خونه دارن بابام میخواست وصیت نامه بنویسه که همه سهم دارین من و خواهرم گفتیم اگه میخوای بنویسی  ب اسم داداشا بنویس چون خیلی لطف دارن ب پدرماذرم این خونه ام کمشونه

میگم مگه من آدم نیستم پس تو پیریتم رو من حساب نکن بگو همون بیاد

ما مورد داشتیم تو دوستانم که بابائه تو ساوه زندگی میکرد ، پسراشم همونجا بودن . دخترش تهران بود . بعد یه روز حالش بد شده ، زنگ زده پسراش هر گدوم بهانه اوردن نرفتن . دختر و دامادش از تهران کوبیدن رفتن اونجا ، خانمه میگفت در حالی که بابامو داشتیم سوار امبولانس میکردیم گفت سپیده ، اگه من مردم ، دختر سهم دختریشو بگیره ، پسر سهم پسریشو 😑😑😑😑😑😑

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....