2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سوختن ک کار توعههههه 😂😂😂😂در حسرررررت اینی لذت ما رو داشته باشی عیب نداره عوضش این لذتو به شوهرت ...

گوها مارو چرا میخوری خیلی خوشمزس؟

حسرررررت😂اسکل من شوهرم هرشب میکنه حسرت اینو داشته باشم که مثل تو برم زیر یه غریبه؟🤣🤣

راستی ننت تورو از کدوم بابا تشکیل داده؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

گوها مارو چرا میخوری خیلی خوشمزس؟حسرررررت😂اسکل من شوهرم هرشب میکنه حسرت اینو داشته باشم که مثل تو ب ...

سیرش نمیکنی ک موس موس ما رو میکنه🤣🤣🤣🤣

من ک اوکیم

ولی ننه تو انگاری ترکیبی زده ک تو رو پس انداخته ینی یه بابا نداری هر قسمتتوو یکی ریخته تو ..‌‌ پاره ش تا تو تشکیل شدی🤣🤣🤣🤣

سیرش نمیکنی ک موس موس ما رو میکنه🤣🤣🤣🤣من ک اوکیمولی ننه تو انگاری ترکیبی زده ک تو رو پس انداخته ی ...

هه اونایی که موس موس شما جن.ده هارو میکنن کسای دیگه ان مثل خودتون کو.نی ان توام بهتره اینجا دنبال بابات نگردی جوجه

هه اونایی که موس موس شما جن.ده هارو میکنن کسای دیگه ان مثل خودتون کو.نی ان توام بهتره اینجا دنبال با ...

اخیییی عزیزم میدونم حس بدیه ک نمیخوانت 🤣🤣🤣🤣

من اوکی م ولی تو دنبال بابات ک قشنگ نیس باباهاااات باش شاید یکی اس پر مشو گردن گرفت 🤣🤣

عههههه بازم ک داری شکسته نفسی میکنه اخه به جند..گی ننه ت و خودت زاییده نشده 🤣🤣🤣🤣الانم دیگه ریپ ن ...

کص ننه مادرجند‌ه ک.یر تو اول و آخرت دهن گوهیتو بشور بعد اسم همسرمنو بیار کون.ی کصپاره یکی میشناسم پول خوبی بهت میده میخوای اونم امتحان کنی؟شاید اون از ک.ص پارت خوشش اومد

ننه خراب دفعه آخرت باشه بامن کل میندازی تخ.مشو نداری از ۱۰کیلومتریم رد شی

کص ننه مادرجند‌ه ک.یر تو اول و آخرت دهن گوهیتو بشور بعد اسم همسرمنو بیار کون.ی کصپاره یکی میشناسم پو ...

ببین ننه خراب ک خودتی و هفت جد و اباااااادت 

اتفاقا شوهرت میگفت ک.ص پاره و سیاهی🤣🤣🤣🤣🤣

اره خب من از ده کیلومتری ادمای بوی گندو و عقب مونده مث تو رد ک نمیشم هییییچ شوهرتم نمیذارم رد بشه🤣🤣🤣🤣

کص ننه مادرجند‌ه ک.یر تو اول و آخرت دهن گوهیتو بشور بعد اسم همسرمنو بیار کون.ی کصپاره یکی میشناسم پو ...

شوهرت هم جسممو هم روحمو هم جیبمو باهم پر و ارضا میکنه توم این مورد بده بره مامانتو ب کنه 🤣🤣🤣🤣البتههه اگه ب کنه🤣🤣🤣

شوهرت هم جسممو هم روحمو هم جیبمو باهم پر و ارضا میکنه توم این مورد بده بره مامانتو ب کنه 🤣🤣🤣🤣الب ...

تورو که خیابونیا ارضا میکنن جوجه

فعلا برو به فکر ترمیم پردت باش اوخی خیلی ناراحت شدی اونو گفتم آخییییی🥺🥺