2789
چه باافتخار میگی بلی خاک تو سر دخترایی مثل تو که راحت لنگاشونو هوا میکنن

لنگ  خودشه اختیارشو داره😂

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد همینا پسرا ولشون میکنن میگن میخوام ازدواج کنم توروخدا بگید کجا واژنمو عمل کنم😂

از اعمااااق دلم آرزو میکنم خودت یا دخترت یا عزیزت تو این شرایط قرار بگیره بعدم اینطوری خنده کنااان دنبال بقول خودت دکتر باشی براش

ولی از حق نگذریم رابطه جنسی با کسی که نامحرمه خیلی گناهه 

چرا اینقدر راحت از ارزشای خودتون می‌گذرید 

حتی اون آدم هیچ تعهدی نداره که فردا هم باهات باشه 

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من...💫❣
از اعمااااق دلم آرزو میکنم خودت یا دخترت یا عزیزت تو این شرایط قرار بگیره بعدم اینطوری خنده کنااان د ...

چرا نفرین به این بنده خدا میکنی 

حالم بهم میخوره از شماهایی که راحت دهنتونو باز میکنین 

ب من و شما مربوط نیست کطرف میگ تو ی رابطه چندین ساله هستم باهاش و قراره ازدواج کنیم

با این طرز فکر که به دیگران مربوط نیست

پس نباید نوع حرف زدن این خانم هم به شما مربوط باشه ،یا نه این به شما مربوطه

حد و اندازه ی مربوط بودن شما کجاست جایی که به نفعتونه

چقد هرزگی عادی شده 🥲💔 از آینده دخترامون میترسم 

شاید خیلیاتون براتون مهم نباشه دخترتون بین پسرا دست به دست بشه اما من خیلی بدم میاد و تنفر دارم از این کار 

خدا رحم کنه بهمون 

شهوت داره کم کم عقل آدما رو نابود میکنه

اتفاقا این جور دخترها از در و دیوار براشون خواستگار میباره، هر چی ناجورتر باشی خوشبخت تری، همین پسره ...

عزیزم به خودت افتخارکن که اگه گناهی مرتکب شی اینجوری جوابشومیگیری بقیه اگه جیزیشون نمیشه خدااونارو رهاکرده امیری بهشون نیس خدابرای اینادنیاروزیبامیکنه ک بیشترفروبرن مثل یه لباس سفیداگه یه لکه بگیری زودمیشوریش تومیشی مثل لباس سفید که اگه خطاکنی خدامیگه این بنده خوب منه نمیخام آلوده شه وهمینجاپاکت میکنه 

عزیزم به خودت افتخارکن که اگه گناهی مرتکب شی اینجوری جوابشومیگیری بقیه اگه جیزیشون نمیشه خدااونارو ر ...

گلم بشینم داستان زندگیمو بهت بگم شمایی که هفت پشت غریبه ای به حالم زار زار گریه میکنی، پاک بودنم جز اینکه توی سن بالا با پدر و مادر پیر زندگی کنم و طعنه و کنایه بشنوم چیز دیگه ای برام نداشته، اون خدایی که اومده توی قرآن زنا کردن رو حرام گفته واسه من و امثال من حرام کرده، نه واسه دخترایی که خیلی راحت به این کار تن میدن، اونایی که حرفهای خدا رو سر سوزنی قبول ندارن و به این کارها تن میدن به خداوندی خدا قسم خوشبختن و خدا هواشونو داره

والا منم حاضرم منو رها کنه تا یه لحظه هم که شده طعم خوشبختیو بچشم، از بس نیاز جنسی دارم زده به اعصابم، چقدر کنترل کنم خودمو، خدا میفهمه اینا رو؟ نه، چهار تا احکام صادر کرده واسه من و امثال من