2777
2789
عنوان

شوهرم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2223 بازدید | 92 پست
چون خیلی پرو شده ..تازگیا ازم میخواد که برم خونه بابام که تنها باشه..اگه فقط همین کارش بود مشکلی ندا ...

خب داشته باشه خودت باید مدیریت داشته باشی خانوادت مثلا بیان چی بگن باردارم هستی خودت کنترل کن یا با مشاور مشورت کن 

۱۴۰۰/۱۲/۲۷ بهترین روز زندگیم👰💍👭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یسریا نیازشون اینقد زیاده ک علاوه بر نزدیکی نیاز ب خودارضایی هم دارن چرااینقد بزرگش میکنی؟!!!

من زنی نیستم که با این مسئله کنار بیام عزیزم..

خیلیا مثل منن و رو شوهرشون حساسن

سوالی راجب اختلالات یادگیری و... کودکان داشتید میتونید شخصی بپرسید جواب میدم👌🏻

نه نگو خوبیت نداره زن رازدار مردشه یعنی چی بگی ببرش مشاوره اصلاحش کن البته با زبون خوش 

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!

بری بگی که بعدا تاپیک بزنی زایمان کردم شوهرم ولم کرده خونه بابام؟!

بعضیاتون یه حرفایی می‌زنید ها

بعد با این تصمیم مسخره حرف از آرامشت میزنی ؟ 😐

برید مشاوره با هم ولی از اینجور تصمیمات نگیر لدفن ....

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

هرگز هرگز هرگز... شما الان یک خانواده بالغ هستید کی گفته هرچی توی زندگیه خودتون اتفاق افتاد باید به گوش خانواده ها برسه؟ میدونید بد ترین عاقبتش چیه؟ اگه موضوعی که به گوش والدین و بقیه فامیل میرسه یک روزی بینتون حل بشه،  اثر سو و تنفرش برای والدین و فامیل میمونه ختی اگه شما باهم مشکلتون حل شده باشه....

اعتیادبه ... اعتیاد به دوپامین کاذب هست، ذهنش و بدنش شرطی شده و اعتیاد گرفته و به راحتی ترک نمیشه باید به مرور روز هاش رو کم کرد ... کمتر تنهاش گذاشت ، و برای .... بیشتر وقت گذاشت تنوع ایجاد کرد عمدتا مرد ها توی این دوره که خانمشون بارداره بهشون فشار زیادی وارد میشه.

و دوره سختیه برای خانم یکجور برای اقا یکجور باید مدیریتش کرد این دلیل درستی نیست که مرد سمت اینکارا بره باید باهم درستش کرد.

و اینم بگم سعی کنید دنبال درمانش باشید چون این فیلم ها مخصوصا ساخته میشه الخصوص فیلم هایی که روابط حرام یا خیانت هست.  طرف اصلا سمتش هم نره توی کل عمرش، ولی همین که میبینه، اونوقت به این موضوعات، حس میگیره بدنش...

بهتره به یک مشاوره برید مشاوره که تحصیل کرده باشه و کارش این باشه  مسائل و مشکلات خصوصی زندگیتون رو با خانواده ها مطرح نکنید

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
من زنی نیستم که با این مسئله کنار بیام عزیزم..خیلیا مثل منن و رو شوهرشون حساسن

اگه روش حساسی ببر درمانش کن

راهش قهر نیست

شاید باورت نشه ولی من چندین روزه با پارتنرم کات کردم میدونی چرا؟ چون بهش میگفتم مشروب نخور میگفت میگی باید بدتر میکنم

با مهربونی باهام حرف بزن

مردا حرف زور قبول ندارن با زبون خر میشن

نه واقعا مربوط نیست چشم خودشه ذهنیت خودشه دنیا و آخرت خودشه قراره تو یه گور بخوابن ؟؟؟ نه

پس اگه شوهرت زنا هم کرد باید بگی عیب ندارع گناهش گردن خودشه!

اگه تو خیابون به هزار تا زن نگاه کرد باید بگی گناهش گردن خودشه ؟؟!

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!