2777
2789
عنوان

شوهرم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2223 بازدید | 92 پست
حتی به خودتم مربوط نیست چه برسه خانوادت سرت تو کار خودت باشه

😐😐😐

وای چقدر بعضی هاتون عجیبید

یعنی به استارتر ربطی نداره شوهرش بدن لخت ۱۰۰۰ تا زن رو ببینه؟

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

چهار ساله ازدواج کردم خداروشکر اختلاف ندارم ولی زندگیه پر بالا پایینه خیلی جاها کم آوردم ی باز زبون باز نکردم حالا تو میخوای اینو ب خانوادت بگی🫤🫤🫤

۱۴۰۰/۱۲/۲۷ بهترین روز زندگیم👰💍👭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه دیگه حساس نشو تو ذهنت بگو به درک من خودم باید سالم بمونم چون جر خودم کسی ندارم تو چرا داغون بشی خ ...

😞❤️

سوالی راجب اختلالات یادگیری و... کودکان داشتید میتونید شخصی بپرسید جواب میدم👌🏻

حتما با یه مشاور درمیون بزار... بهش فک نکن در ضمن اکثر مردا فیلم. پ نگاه می کنن حالا یکی دزدکی لو نمیره یکی مثل همسرت لو رفته اینکه خود ارضایی می کنه اینم به کمک شما درست میشه

عزیزم ب خانوادت بگی ابروی خودتو بردی شاید بعد زایمانت دیگ ندید و درست شد اونوقت نگاه های خانوادتو میخای چیکارکنی ابروی اون ابروی خودته

منم شوهرم بعضی وقتا نگاه میکنه من میبینم داره نگاه میکنه منم میرم بغلش باهاش نگاه میکنم اتفاقا کیفیت سکسو میبره بالا ولی همیشگی نه گاهی وقتا

یسریا نیازشون اینقد زیاده ک علاوه بر نزدیکی نیاز ب خودارضایی هم دارن 

چرااینقد بزرگش میکنی؟!!!

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...
چهار ساله ازدواج کردم خداروشکر اختلاف ندارم ولی زندگیه پر بالا پایینه خیلی جاها کم آوردم ی باز زبون ...

چون خیلی پرو شده ..

تازگیا ازم میخواد که برم خونه بابام که تنها باشه..

اگه فقط همین کارش بود مشکلی نداشتم میدونم چه عواقبی داره این کار🥲

سوالی راجب اختلالات یادگیری و... کودکان داشتید میتونید شخصی بپرسید جواب میدم👌🏻

نه به خانوادت بگو نه برو خونه بابات.

ک خونه رو خالی در اختیارش بزاری.

اگه از سایت میبینه.

یه قسمت داره قفل می‌کنی فیلم های +۱۸نمیاره

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

این مسئله بین شما دو نفر هست 

این حرف مسخره که به خانوادم بگم چیه؟

ناراحتی نداره الان این موضوع 

باهاش صحبت کنید 

نیازشون رو به سبک دیگه رفع کنید که مطابق شرایط شما هم باشه 

و اگر نمیتونید عادیه که رو بیارن به این مسائل 

و کجا برید تا بعد زایمان؟!😐

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...