2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی گلم خیلی دعا کن برام

چشم عزیزم، حتما، خیالت راحت باشه، شما فقط خوب درساتو بخون نتیجه رو بسپار به خدا. 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

چشم عزیزم، حتما، خیالت راحت باشه، شما فقط خوب درساتو بخون نتیجه رو بسپار به خدا.

خواندم ولی خیلی استرس دارم اصلا ی حالی هستم دلم میخواد زار بزنم الان کاش بیشتر از این شرمنده نشم 

خواندم ولی خیلی استرس دارم اصلا ی حالی هستم دلم میخواد زار بزنم الان کاش بیشتر از این شرمنده نشم

میگذره بابا، اینقدر خودتو نگران نکن 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

میگذره بابا، اینقدر خودتو نگران نکن

چه جوری نگران نشم فقط آخه بحث من نیست خانواده هم هست کلی حسرت داره هزینه کرده من کنکور که ریدم به معنای واقعی کلمه حالا گفتم نهایی خوب بدم عمومی رو میتوانم نشد چون تخصصی صفرم تازه قرار چیکار کنم 

چه جوری نگران نشم فقط آخه بحث من نیست خانواده هم هست کلی حسرت داره هزینه کرده من کنکور که ریدم به مع ...

ببین عزیزم تنها کاری که میتونی اینه که هر چقدر میتونی بخونی، باقیش با خداست 

همین استرس باعث میشه بازدهیت بیاد پایین 

حتما خانواده ام درکت میکنن 

گاهی همه تلاششو آدم میکنه اما ممکنه نشه، ولی مهم همون تلاشه که بعدا بدهکار خودت نشی 

همه چیزم درس نیست، به نظرم بعدا در کنار درست یه هنری یاد بگیر که به دردت بخوره.