2777
2789
عنوان

بد دهنی دختر سه سالم کمکم کنید

626 بازدید | 48 پست

سلام دخترم تازگی ها بد دهنی میکنه و فحش میده و پرخاشگری میکنه چکار کنم اصلا روم نميشه جایی برم اصلا تو خونه این رفتار ها نداریم که بگم از ما یاد گرفته تعجبم از کاراش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کارتون باب اسفنجی بد جوری به کارتون عادت کرده

وای خداااچه کارتون با نمکیه حق دااره تکرارکنه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
از کارتون باب اسفنجی بد جوری به کارتون عادت کرده

تو كارتون فش ميده؟؟ اونو قايم كن يكى كه بهتره بذار براش هم تارگى داره همم اونا رو يادش ميبره اونو خواست نده حتى گريه كرد هم نده بگو شكست يكمى گريه ميكنه يادش ميره

بچه ها خیلی باهوشن دختر منم یه مدت چپ میرفت راست میومد میگفت کو دارم..هی میشست میگفت آی ک...مردم تا ...

خخخخخ دختر جاری منم یا گرفته بود همش میگفت این چیههههههههههههه ای چیههههههههههههه با لهچه بجگون و کش دارش میگر مردیم از خند خیلی بانمکن خدایی نعمته دختر خوش به حالا اوناییی که دختر دارن 

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 

دقیقا منظورتون از حرف بد و پرخاشگری چیه؟؟

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
2790
2778
2791
2779
2792