hjcxfnkmbcc مدیر استارتر عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 9090 عنوان میترسم بخوایم😭 148 بازدید | 11 پست باز مثل همون شب بعد از کنکورفردا امتحان دارم خیلی کم خوندموقتی چشامو میبندم احساس میکنم مبخوام بیهوش بشم میخوام بمیرمبنظرتون این حسم تلقینه؟میترسم باز تپش قلب بگیرم باز پانیک بیاد سراغمحالم خوب نیس باهام حرف بزنید 1404/02/27 | 22:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hjcxfnkmbcc مدیر استارتر عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 9090 ببین یه امتحان باهات چیکار کرده دست خودم نیستبعد از کنکور غش کردم همش میترسم باز اون حالت بهم دست بده
nammard عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 3636 وااای با خودت چیکار کردیاین نظام ما با شما چیکار کردهخدای من دلبرم خانوم چرا آخه باور کن اونم میگذره ب حرفای بقیه فک نکن به فکرایی ک از سرت میگذرن هم فک نکنهمش دست خدائه تو ک خوندی پس چرا انقده استرس به خودت وارد میکنی آخه؟
svhjhjhh عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 2731 باید میخوندی امتحانات خرداد واقعا مهم هستن تا جایی که میدونم 60 درصد کنکور، معدل دبیرستان هست به نظرم از کنارش راحت رد نشو تا صبح بیدار بمون بخون فقط همین ارزوی موفقیت دارم برات همین
nani1363 عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 3329 ول کن بابا هیچ چیز به اندازه سلامت جسم و روانت مهم نیست استرس زیاد بدهتلاشت رو بکن باقی رو بسپار به تقدیر موفق باشی وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .
hjcxfnkmbcc مدیر استارتر عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 9090 وااای با خودت چیکار کردیاین نظام ما با شما چیکار کردهخدای من دلبرم خانوم چرا آخه باور کن اونم میگذره ... بخدا دست خودم نیست. بیشتر از این میترسم باز غش کنموقتی چشامو میبندم انگار روحم از بدنم جدا میشهبنظرت اینا همش بخاطر استرسه؟
هیلدا65 عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 13129 دست خودم نیستبعد از کنکور غش کردم همش میترسم باز اون حالت بهم دست بده کنکورو چطور دادی؟
hjcxfnkmbcc مدیر استارتر عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 9090 کنکورو چطور دادی؟ خوب بود راضی بودمولی سر جلسه کنکور شوک بدی بهم وارد شد😓 مردم و زنده شدماونی که زمان دفترچه ها رو اعلام میکنه حواسش نبود گفت وقت تمومه درصورتی که 45 دقیقه دیگه مونده بود
هیلدا65 عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 13129 خوب بود راضی بودمولی سر جلسه کنکور شوک بدی بهم وارد شد😓 مردم و زنده شدماونی که زمان دفترچه ها رو اع ... بابا بی خیال سلامتت از هر چیزی مهمتره امتحان فدای سرت
nammard عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 3636 بخدا دست خودم نیست. بیشتر از این میترسم باز غش کنموقتی چشامو میبندم انگار روحم از بدنم جدا میشهبنظرت ... آره شاید ولی خب مثلا شاید فشارت کمه یا ی چیزی هست ک وقتی استرس میگیری این شکلی میشیاگ میتونی دکتر برو حتما نمیخوام نگرانت کنم ولی بری بهتره برات و سعی کن استرست رو کنترل کنی حتماراجبش سرچ کن و... البته الان ک اگ کنکوری هستین اونقد تایمشو ندارین اگ خواهر یا بردار دارین بهش بگین تحقیق کنه براتون خلاصه بگه