2777
2789

سلام من دخترم آزمون دینی رو داد ولی اصلااا راضی نبود انقدرررر که درس خوند دیگه گفتیم 20 کمتر نمیشه نمونه سوالها رو از سال 93 تا403رو همه چشم بسته جواب میداد الان خیلی ناراحت سوالها انسانی رو دید میگه کاش امتحان ما هم اینطوری بودحالا منم کلی دلداریش دادم ولی خودمم واقعا ناراحتم براش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعا از پارسال سخت تر بود

من تو حوزه اومدیم بیرون همه شوک بودن میگن فقط ۱۴ نمره نرمال بوده

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

سلام من دخترم آزمون دینی رو داد ولی اصلااا راضی نبود انقدرررر که درس خوند دیگه گفتیم 20 کمتر نمیشه ن ...

دخترتون انسانی هست یا تجربی ؟ منم از ساعت سه بلند شدم به خواندن ولی خوب ندادم آنقدر ناراحتم 

به نظرت چطور بود دینی خوب بود راضی بودی ؟.

دینی خیلی سخت به طوری که ترازا رو خیلی جا به جا میکنه هرکی میگه آسون بود باور نکن هرکی اومد بیرون میگفت سخت بوده 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

دینی خیلی سخت به طوری که ترازا رو خیلی جا به جا میکنه هرکی میگه آسون بود باور نکن هرکی اومد بیرون می ...

جدی پس چرا برای من راحت بود یعنی من هم اصلا خوب ندادم نصف سوالات رو ننوشتم ولی انگار آشنا بود تو متن دیده بودم ولی من آنقدر ناراحتم عرضه میخورم

جدی پس چرا برای من راحت بود یعنی من هم اصلا خوب ندادم نصف سوالات رو ننوشتم ولی انگار آشنا بود تو متن ...

چطور آسون بود ولی جواب ندادی 😂😂🤕

چطور آسون بود ولی جواب ندادی 😂😂🤕

الان همین بغلی گفت راحت بود من گفتم انگار سوال ها توی متن آشنا بود و اینکه من وارد پاسخ نامه نکردم دیگه دیر شد برگه رو گرفتن و تمرکز نداشتم خیلی استرس داشتم نمدونم چیکار کنم جواب خانواده رو چی بدم 

الان همین بغلی گفت راحت بود من گفتم انگار سوال ها توی متن آشنا بود و اینکه من وارد پاسخ نامه نکردم د ...

ایشالا درست میشه ولش کن بخون برای بعدی