2777
2789

کسی که ماهی 18 الی 30 میلیون درامد داشته باشه به نظرتون ارزش داره کارشو ادامه بده .یا بهتره بره یه مهارت جدید یاد بگیره...من تو یه مقاله دیدم میکفت خط فقر 50 میلیونه برا 404 ...خب با این حساب من و اکثر مردم ایران زیر خط فقریم. به نظرتون  کار خودمو ول کنم برم دنبال مهارت جدید ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه که، اما اگه یه حرفه در کنارش یادبگیری هم عالیه

ذاتا کارم  یه حرفس که یاد گرفتم   ولی  ذهنم درگیر اینه که مهارت جدید هم یا دبگیرم یان ه...با یه مهارت و یه شغل تو ایران خیلی سخته دووم اوردن

اگه کارت یه جوریه که رشد داره و میتونه بیشتر بشه، بچسب بهش. ولی اگه سقفش همینه و حس می‌کنی جا داری بیشتر دربیاری، برو یه مهارت جدید یاد بگیر. الان با این پول خیلیا نمی‌تونن راحت زندگی کنن، ولی اینکه تو چقدر از کارت راضی‌ای و چقدر می‌تونی پیشرفت کنی مهم‌تره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

هجده تاسی دوازده میلیون فرق داره،اداره کار پایه حقوق کارگر رو پانزده میلیون اعلام کرده

من تریدرم عزیزم..اداره کارو اینا... درگیر این چیزا نیستم...ولی خخب ما هم درگیری های دیگه داریم....ولی خب موندم بهتره برم سراغ یه مهارت بهتر یا نه..چون اونم از یه جایی به بعد بیشتر نمیخوام  و نمیتونم ریسک کنم سقفم فعلا 30 هست 

من تریدرم عزیزم..اداره کارو اینا... درگیر این چیزا نیستم...ولی خخب ما هم درگیری های دیگه داریم....ول ...

آره برو دنبال یه مهارت دیگه

فاصله ۱۸ تا ۳۰ خیلی زیاده

خودش یه تفاوت سطح حساب میشه

مستقل هم زندگی می کنی ؟ یا با خونواده ات هستی ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من تریدرم عزیزم..اداره کارو اینا... درگیر این چیزا نیستم...ولی خخب ما هم درگیری های دیگه داریم....ول ...

عزیزم میشه درباره شغلت یه کم اطلاعات بدی دوست دارم بدونم

پسرم تو قند روزهای تلخ منی❤️
آره برو دنبال یه مهارت دیگهفاصله ۱۸ تا ۳۰ خیلی زیادهخودش یه تفاوت سطح حساب میشهمستقل هم زندگی می کنی ...

نه با خانواده...واقعا به نظرتون 18 تا 30 فاصلش یه تفاوت سطحه ؟...