2777
2789

من همچین ایده ای تو دهنم بود  نه ب معلمی رسیدم ن ب شوهر و ارامش بچسب ب همون درس

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه سوال عجيبي 

.ماذا فازا 😁🤭

بالاخره دنبال چی هستی 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

سلام استارتر من خودم دانشجو معلمم 🫠البتع ازدواح نکردم ولی حتما سعیتو کن و ازمونش بده مستقل شدن خیلی خوبه انگار قراره فوقالعاده خاص برای ما هم تصویب کنن افزایش حقوق بدن 

در ضمن .میری تو جامعه ذهنت بازتر میشه .🫠و معلمی اونقد تایم زیاد ازت نمیگیره چون میتونی پیش بچت باشی 😃و در اینده بچه دار ک شدی بچت بهت افتخار میکنه که یک خانم مستقل مادرش هست .( کار خونه و خونه داری متاسفانه به چشم نمیاد) 🎀💕

قشنگترین روزا به دست خودم ساخته شد  
حالا فک کردی شرکت کنی قبولی انقد رقابت بالا هست که بخونی هم نباید امید داشته باشی خیلیا چند دور خوان ...

رقابت هست ولی ادمایی ک واقعا درس بخونن چقده؟! 😅به نظر من تلاشش کنه

خیلی زیادن اونایی که خواندن آدم دیدم از همون آزمون پارسال تا الان داره میخونه

خوب باشن .من خودم به شخصه طبق تجربم گفتم .استارتر هم اگ واقعا بخونه میتونه بهشون برسونه خودشو .البتع نمیدونم ازمونش کی هست و تایمش چقده .حتی اگ امسال هم قبول نشه میتونه برای سال بعد برای تجربه ازش استفاده کنه