2821
2789
عنوان

مادر شوهر

107 بازدید | 9 پست

سلام وقتتون بخیر  
من ۲۵ سالمه با ی پسری اشنا شدم ما بار اول منو مامانمو مامان اون اقا و خودش رفتیم بیرون خود طرف ادم خوبیه ولی برخورد اول  
مامانش غیر از احوال پرسی ساده ک باهم داشتیم اصلا با من حرف زد توجه نکرد به من با مامانمم حرف زدا ولی با من نه مامانشون محجبه هستن بعد همون اول تا رسیدیم گفت اینجا جه جاییه پسر دختره همو بغل کردن در صورتی هر جا بری هزار تا مدل ادم هست با این حرفش خورد تو ذوق من بعد جایی ک رفتیم باغ رستوران بود جای بدیم نبود
مامان منم خوشش نیومد جون میگفت همون اولش گفت این گرونه اینو سفارش ندیم
حتی موقع سفارش مامانش میگفت من اینو دوس دارم منم ب خواستگارم گفتم اینو ک ماماننت دوس داره سفارش بده ولی ی کلمه جدا از این ک با من حرف نزد نگفت ببین ریحانه چی دوس داره هیچی نگفت منم خیلی ناراحت شدم از این رفتارا
بعد ب خواستگارم گفتم میگه مامانم خودمونی برخورد کرده نه از تو خوشش اومده من حق دارم ناراحت بشم یا نه چیکار کنم ؟

فقط فرار کن 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ولی برخورد اول خیلی مهمه وقتی تو برخورد اول این طوریه

شوهرت مهم تره، اگر از اون خوشت میاد زندگیت را از هم نپاش، چون  تو خانواده تعداد افراد زیاد هستند وبالاخره یک نفر پیدا میشه که شخصیتش با هامون جور نباشه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

بله ولی میترسم بعدا اشوب بندازه مادرش

بعضی ترس ها درست نیست.

سنگها را قبل ازدواج وا بکنید تا بعدا حرفی پیش نیاد

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز