2777
2789
عنوان

بچه ها من نه رابطه دشتم نه چیزی ولی

623 بازدید | 18 پست

دیروز رفتم روستا دسشویی خیلی غیر بهداشتی بود وواقعا چندشم شد به خودمم یجوری تلقین کردم انگار از سنگ اب برگشت و پاشید بهم(اون ناحیه)

بعد اومدم رفتم حموم کلی شستم

الان رفتم دسشویی دیدم یه ضایعه خیلی خیلی ریزی میخوره دستم و درد هم داره نکنه زگیلهه😑😑😑😑😑

یا حضرت عباس .

یعنی اینقد چندش بوده ؟

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ضایعه چطوری و کجا؟ شاید کیست بارتولنت باشه دختر

زیگیل که فکر نکنم انقدر زود پدیدار بشه 

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

شایدم تب خال تناسلی گرفتی ک اگ باشه وحشتناکترین درد رو خاهی کشی

دستم میخوره قد نوک سوزنه نمیبینمش هنوز وقت نکردم باید تو اینه ببینم و سوزش داره موقع دست زدن

ضایعه چطوری و کجا؟ شاید کیست بارتولنت باشه دخترزیگیل که فکر نکنم انقدر زود پدیدار بشه

اون ناحیه ولی قسمت بیرونی

دستم میخوره قد نوک سوزنه شاید،و سوزش داره موقع دست زدن