2789
عنوان

پارس میکنم

118 بازدید | 16 پست

مثه سگگگگ پاچه میگیرم نمیدونم چمه تا تقی به توقی میخوره شرو میکنم پارس کردن 😔اعصاب ندارم مامانم رو مخم بود زدمش نیشگونش گرفتم محکم داشت گریه میکرد😔چقدر این زندگی و بی پولی و خانواده بد ادمو وحشی میکنه چقدر ادمای پولدار اعصاب اروم و روح و روان سفیدی دارن مرگ بر این زندگی

خوشگلترین دختر بور☀️

اینهمه ادم پول ندارن باید دست رو مادرشون بلند کنن دستت بشکنه الهی

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو روانپزشک مطمئن باش با این رویه عاقبت به خیر نمیشی و برمیگرده بهت ب

در ضمن پارس توهین به ایرانی هاست واق واق درسته

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

هشتک وحشی نباشیم دات آی ار

😍😍دیگران میتوانند نظر بدهند، بدون اینکه ذرهای از عزت و ارزشمندی من کم شود😍😍😍☑️🫂😍😍😘😘😘😘انتقاد دیگران تهدید نیست بلکه هشداری برای تغییر رفتار است..😍😍من هویت مستقل ارزشمند و جدا از دیگران دارم.. دیگران میتوانند نظر بدن بدون اینکه زره ای مرا ناراحت و دلخور کند چون هویت ذات من جدا از عملکرد عقاید و نظر دیگران است

سلام پارس نکن قلادتو ببندم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 کسافتتتت آقا فقط من رو تاپیک قد بلنده و هوشیا کراش زدم

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 کسافتتتت آقا فقط من رو تاپیک قد بلنده و هوشیا کراش زدم

قد بلنده که کم داش هوشیام از اسمش انگار مال چینی ژاپنی ه🤣🤣🤣🤣 وای ببین یکم تایم بگذره اینجا بمونی تاپیکایی پر ریزون میبینی

کارما آدرس همتونو داره:)

قد بلنده که کم داش هوشیام از اسمش انگار مال چینی ژاپنی ه🤣🤣🤣🤣 وای ببین یکم تایم بگذره اینجا بمونی ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دارم میمیرم 

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜