2777
2789
عنوان

بچه ها میخوام وکیل بگیرم برای طلاقم

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 38 پست

وکیل بگیر

ولی به همسرت اطلاع نده

وقتی همه کارا رو کردی مجبوره توافق کنه

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

وای چ خوب مرسی خدا خیرت بده

ببین به حرف هیچکی نکن وکیل پول اضافی میگیره هیچ کاری نمیکنه کاری که من کردم رو نکن یه چیزی میگن از رو مهر برمیداره اینجوری نیست به دادخواست بده که منزل با لوازم رفاهی مهیا کنه ظرف ۱ ماه درایر اینصورت از قاضی محترم خواستار طلاقم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تهراتم اره حتما معرفی کن عزیزم خدا خیرت بده

خصوصی برات شمارشو میزارم خدایی ماچندساله تمام کارامونو این وکیل انجام میده اگه نگرفتی ام حتما ی مشاوره بگیر ازش ضرر نداره منصفم هست بگی خیلی نمیتونم حق الوکاله بدم راه میاد 

خصوصی برات شمارشو میزارم خدایی ماچندساله تمام کارامونو این وکیل انجام میده اگه نگرفتی ام حتما ی مشاو ...

بنظرت چقدر بگیره؟

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!
خصوصی برات شمارشو میزارم خدایی ماچندساله تمام کارامونو این وکیل انجام میده اگه نگرفتی ام حتما ی مشاو ...

عزیزم درخواستتو قبول کردم

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!

مهریه رو نبخش.

گفتی خونه نداره و بیکاره.

پس مسلما پولی هم نداره برای رهن و گرفتن اساس خونه.

از خونه بیرونش کن و‌درخواست نفقه و تامین خونه برای زندگی کن.

مسلما نمیتونه خونه تهیه کنه.

اگ برات ماهانه پول ت جیبی تمیریخت ت حسابت میتونی اینم براش شکایت کنی و محکومش کنی و‌حکم جلب بگیری.

پول ت جیبی اگ میداد باید در خور خودت و شانت باشه.

بعد میتونی درخواست عسر و حرج کنی.

اگ واقعا نتونه برات خونه تهیه کنه و ثابت بشه کل زندگی مشترکت بهت پولی نداده برگ برنده دستته.

هم میتونی مهریه بگیری، هم بچه هاتو بگیری در عوض رضایت دادن بهش ک زندان نره

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

نه بابا اصلااابعنی اینطوری میتونم جدا بشماگه نتونه انجام بده؟

زوج وظیفه تامین مسکن مستقل در حد شأن زوجه ، اثاث البیت که دادگاه تاییدش کنن ، نفقه زوجه و فرزند یعنی خوراک و پوشاک و درمان وظیفه اش هست . حتی بابت آشپزی بچه داری کارهای منزل زوجه می‌تونه حق و زحمه دریافت کنه عزیزم

بابام به عمه ام که دو تا پسر داره گفت : ایشالا خدا بهت عروس خوب بده بدونی دختر داشتن چه نعمتیه ❣️ روحت شاد 🤍

ببین قبل گرفتن وکیل اول سعی کن خودت اطلاعات کامل کسب کنی برای جدایی.

ک ب وکیل پیشنهاد بدی چیکار کنه تا اون برات لایحه بده و خودش دادگاه هارو بره.

وکیلا اصولا سرشون شلوغه و پروتده طلاق براشون مهم نیس.

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂