2777
2789

داشتم از مشکلاتم با خانوادم میگفتم، از اینکه رابطم با مامانم خوب نیست با ناپدریم و بچه هاش سازگاری ندارم، جایی هم ندارم ک برم

یکی برگشت گفت آخی چقدر تنهایی کاش ی ازدواج خوب بکنی راحت شی😐

به قول یکی توی همون تاپیک بدتر منو ناامید کرد😂

من حرفشو منظور دار برداشت نکردم.از روی دلسوزی اینو برگشت گفت.ولی خب اخه چرا تنها راه نجات ی دختر و توی شوهر میبینید

من میتونم چند وقت دیگه دانشگاهم ک تموم شد برم سرکار پول در بیارم میتونم پذیرش بگیرم برم از ایران.شوهر آخه؟ من حالم از هرچی مرد و پسر و ازدواجه به هم میخوره

با کودکان وارد بحث نشوید حتی اگر از شما بزرگتر باشند! تو جمع بودم ولی تنها

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقدرا هم که میگی راحت نیست کار پیدا کردن و از ایران رفتن.ولی خب شوهر هم دوای درد نیست

در بدترین حالت اگر کارم گیرم نیاد میرم خونه قدیمیمون تنهایی زندگی میکنم با پول ماهانه ای ک مامانم میده ی جوری سر میکنم 

درسته ازدواج همه چیز نیست و تو میتونی با خیلی کارای دیگه روزایی که فکر میکنی سخت گذشته‌رو جبران کنی.

اما خب عزیزم چه بخوایی چه نخوایی ازدواج خوب دقت کن ازدواج خوب با مرد آدم حسابی خیلی ارزشمنده و خیلی توی روح و روان کسی که فکر میکنه از والدین و... زخم خورده تاثیر مثبت داره

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

باریکلا به شما دختر عاقل

قربونت برم

ولی اگر عاقل بودم این سایت هیچوقت نمیومدم که این حرفارم بشنوم تقصیر خودمه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

درسته ازدواج همه چیز نیست و تو میتونی با خیلی کارای دیگه روزایی که فکر میکنی سخت گذشته‌رو جبران کنی. ...

من هروقت که احساس نیاز به ازدواج پیدا کنم ازدواج میکنم نمیدونم چجوری بگم منظورمو ولی فعلا نیازام چیزای دیگس.پول آرامش شغل علم... 

ک توی شوهر کردن نیس

اره بدون منظور گفته حتما👍🏻

و اینکه چرا همه چیو تو‌شوهر میبینن چون هرکس با توجه به زندگی خودش حرف میزنه

اینجا یه عده زندگی و‌کلا تو شوهر میبینن🤕😂

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

خب پس خانواده خوبی داری که یه خونه قدیمی بهت میدن راحت باشی

آره خونه قبلیمون هست با همه وسایل، نفروختیمش

ولی یه بی شرفی اشغالش کرده.توی همون تاپیک قبلیم هست

اره بدون منظور گفته حتما👍🏻و اینکه چرا همه چیو تو‌شوهر میبینن چون هرکس با توجه به زندگی خودش حرف می ...

+++

دمت گرم افرین به پشتکار و اعتماد به نفست

مرسی عزیزم.امیدوارم شانس هم باهام یار باشه هم کار خوب گیرم بیاد هم داییم شرش رو کم کنه از خونه قبلیمون ک من برم اونجا تنها زندگی کنم

من هروقت که احساس نیاز به ازدواج پیدا کنم ازدواج میکنم نمیدونم چجوری بگم منظورمو ولی فعلا نیازام چیز ...

چقدر تو سنجیده فکر می کنی آخه بچه. همین فرمون برو. حتما به جاهای خوبی میرسی. ای کاش همه دخترای کشورمون می تونستن اینجور قاطع و عاقلانه تصمیم بگیرن. آفرین 👌