2777
2789
عنوان

سر کودک یکساله

106 بازدید | 8 پست

سلام وقتتون بخیر 

عزیزان من یه دختر یکساله دارم چون شبها به بغل می‌خوابید یکم سرش حالت خربزه ای گرفته

دکترا میگفتن بزرگتر بشه درست میشه اما درست نشد

و آنقدر همه میگن سرش خربزه ای و....

خیلی فکرمو مشغول کرده

دخترم تازه وارد یکسال شده

بنظرتون راهکاری هست که سرش درست بشه؟

لطفاً کسی که تجربشو داره راهنماییم کنه واقعا نگرانم...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

پسر منم اینجوری بود یادم نمیاد چند ماهگی درست شد اما من زیر سرش تادوسالگی بالشت نمیذاشتم

دختر من عادت داره به بغل سرشو می‌ذاره و می‌خوابه هر کاری هم کردم که اینطوری نخوابه فایده نداشت

دختر من عادت داره به بغل سرشو می‌ذاره و می‌خوابه هر کاری هم کردم که اینطوری نخوابه فایده نداشت

فک کنم یه مدل کلاه هس برای حالت سر اما ایرانیش بدرد نمیخوره خارجیش خوبه

یعنی الان که دخترم یکسالش شده سرش با این کلاه درست میشه؟

نمیدونم باید از دکتر بپرسی چرا زودتر بفکر نبودی .من پسرم خیلی بد حالت بود مثل آدم فضایی بود پشت کلش بالا بود دراز بود اما کم کم درست شد 

درستم نشد اشکالی نداره دختر مو هاش بلند میشه درست میشه

نمیدونم باید از دکتر بپرسی چرا زودتر بفکر نبودی .من پسرم خیلی بد حالت بود مثل آدم فضایی بود پشت کلش ...

قبلاً از دکترش پرسیده بودم گفته بود چیزی نیست خودش درست میشه

نمیدونم دیگه باید چیکار کنم