nazary مدیر استارتر عضویت: 1404/02/27 تعداد پست: 14 عنوان زندگی من 73 بازدید | 16 پست الان ۷ ساله که مامان بابام ازهم جدا شدن ومن پبش بابام زندگی میکنم و الان۵ سال میشه که مامانم رو ندیدم هرکی بچه طلاقه مثل من بگه 1404/02/27 | 17:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلطان_صدا عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 4148 یعنی خودت نخواستی ک ببنیش زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
mahtab807 عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3354 منم جداشدم ولی دخترم پیش خودمه خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون
nazary مدیر استارتر عضویت: 1404/02/27 تعداد پست: 14 یعنی خودت نخواستی ک ببنیش نه میخوام بابام نمیزاره
mahtab807 عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3354 نه میخوام بابام نمیزاره یواشکی برو ببینش خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون
سلطان_صدا عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 4148 نه میخوام بابام نمیزاره بگردم الهی💞خیلی هوای خودتو داشته باشیااااخیلیمنظورم اینه ک خودتو دوس داشته باش زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
mahtab807 عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3354 نمیتونم چرا چن سالته خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون
mahtab807 عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3354 خوشبحالت کل مهریمه و جهیزیمو بخشیدم تا حضانتشو داد بهم الان پنج ساله سراغ دخترشو نگرفته خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون
nazary مدیر استارتر عضویت: 1404/02/27 تعداد پست: 14 کل مهریمه و جهیزیمو بخشیدم تا حضانتشو داد بهم الان پنج ساله سراغ دخترشو نگرفته چه آشغالی واقعا مادری بخدا خوشبحال دخترت