ng2 مدیر عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 1413 عنوان مردها | مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 93 پست واقعا بچه ها موافقین مردها فقط به فکر شکم زیر شکمشونن اصلا احساسات ندارن یا بروز نمیدن زندگیم تک دخترمه🩷 1404/02/27 | 17:11 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ycvbjjfxiozdik عضویت: 1403/12/28 تعداد پست: 3731 اولاً آقایون تو درس زندگی شاگرد خانم ها هم نمیشن ثانیا خوشبختم خانم دکتر واقعیه، پز پزی ، شوخ طب🤣 اینکه صد البته خانم ها عاقل ترن منکر این نمیشم😂🤣شما گفتین دکتر من به خودم گرفتم گفتم بگم واگعی ام😂😂شهرت هم نمیکنم😂 از گل خوشم میاد 🌷🌱 از کسی که برام گل میگره بیشتر:)
ng2 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 1413 اوکی منم قبول دارم ولی نظر من اینه باید با علم بهشون در مورد جنس مخالف آگاهی داد ،تا خوب بشناسند ،ب ... اونا بخدا از ما بیشتر میفهمن فقط تصمیم های نادرستی میگیرن نمیتونن به خودشون غلبه کنن زندگیم تک دخترمه🩷
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 9545 اونا بخدا از ما بیشتر میفهمن فقط تصمیم های نادرستی میگیرن نمیتونن به خودشون غلبه کنن چون میخوان سر در بیارن تجربه کنند نمیدونن تاوانش سنگینه ♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 9545 حرفتون زن ستیزانه بود آقای محترم واقعاً 🤔کجاش؟من که تعریف کردم ،استاد خطاب کردم؟ نکنه دوربین مخفیه؟؟🤣 ♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن