2777
2789
بچه ؟؟؟ تواستادی من شاگرد گفتم اینجا مثل یه دانشگاهه(سایت) کاربران هر کدوم یه استاد و افراد مثل من ...

حرفتون زن ستیزانه بود آقای محترم

زندگیم تک دخترمه🩷

پسری ک دو ماهه فالوت کرده، یک ماهه ریپلای کرده و حرف زدهمشخصات و سن و .. پرسیدهریلز درباره دوست پسر ...

به نظر من پسرا از این کار قطعا میتونن منظوری داشته باشن ولی میتونه حالت زاپاس گونه داشته باشه یعنی شاید پسره این‌کارو روی چند دختر انجام داده تا بالاخره یکی بگیره شاید هم خجالتی و شاید هم منظوری نداشته کا بعیده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ؟؟؟ تواستادی من شاگرد گفتم اینجا مثل یه دانشگاهه(سایت) کاربران هر کدوم یه استاد و افراد مثل من ...

🤣🤣تشبیه جالبی بود

ولی تجربیات آقایون آموزنده تره 😂

بچه هم منظورم خودمه😌

خودشم من دکتر واگعی ام 😎😂🤣🤣🤣(به خدا شوخیه الان یه سریا میان میگن مگه چیه داری پز میده به خدا پز نمیدم شوخی میکنم 🙌😂)

از گل خوشم میاد 🌷🌱  از کسی که برام گل میگره بیشتر:)

زحمت نه عزیزم به عنوان همسر احساسات بروز دادن

خب فقط هوسش براش مهم نبوده دیگه. والا بروزش رو نمیدونم هیچ وقت با مامانم دعوای جدی نکردن دست و دلبازه به اندازه خودش. هوای مامانمو داره. به نظرم نسل های قبل خیلی خوب تربیت نشدن برای بروز احساساتشون، منظورم اقایونه. اما نسل جدید خیلی قشنگ ابراز احساسات میکنن وقتی میخوان مخ بزنن🤧🤣

نه مخالفم . هر مردی در هفته حداقل دوبار نیاز داره که اگه برطرف بشه از لحاظ رفتاری خیلی بهتر میشن و وقتی رفع نشده روی سیستم عصبیشون تاثیر میزاره حالا یه سری میتونن کنترل کنن یه سری نمیتونن و زودتر عصبی میشن تو اون زمان و این طبیعت فیزیکی مردهاست و این هم یه نیازه که بهتره خانمها درک کنن و فکر نکنن اگه همسرشون در این مورد حرف میزنه هدفش تو زندگی فقط اینه 

من تو هر تایپکی شرکت میکنم هدف فقط کمک کردنه .من خودم زن دارم دختر دارم و هیچوقت دنبال نوامیس کسی نه بودم و نه هستم چون میدونم تاوان داره این کارها . 

بله درسته دختر هم باید خط قرمز هایی داشته باشه

من از یه روانشناس شنیدم که میگفت الان به این نتیجه رسیدن که زمان قدیم که بچه ها بدون سرویس مدرسه میرفتم و تو راه مدرسه دخترو پسر بینشون حرفایی رد و بدل می‌شد باعث میشوده  توی ترشح هورمونهای جنسیشون تاثیر مثبت بزاره و  یک سری هیجانات تخلیه بشه ،ولی الان این وجود ندارد و  متاسفانه  جامعه به سمت  همجنسگرایی  در مدارس  داره میره

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

به نظر من پسرا از این کار قطعا میتونن منظوری داشته باشن ولی میتونه حالت زاپاس گونه داشته باشه یعنی ش ...

خجالتی ک نیس

کلی شوخی میکنه

ازم پرسید دوس پسر داری یا نه

تمام حرفا و رفتاراش مبنی بر اینه رل بزنه

حتی گفت کاش اینجا بودی همو میدیدیم

الانم استوریمو لایک کرد

ولی چیزی نمیگه

😘Thanks GOD 
من از یه روانشناس شنیدم که میگفت الان به این نتیجه رسیدن که زمان قدیم که بچه ها بدون سرویس مدرسه میر ...

متاسفانه 

حقشونه در مورد جنس مخالف کنجکاو باشن چون از اول جداشون کردن

زندگیم تک دخترمه🩷

خجالتی ک نیسکلی شوخی میکنهازم پرسید دوس پسر داری یا نهتمام حرفا و رفتاراش مبنی بر اینه رل بزنهحتی گف ...

خب به نظرم قطعا منظوری داشته ولی خب صبر کنید شاید چیزی گفت شاید هم استوری رو لایک کرده که سر صحبت باز بشه 

تو اين نى نى سايت مثل عهد بوق همه زندگى ميكنن 

افكار در مورد رابطه جنسى پوسيده است ،انگار هيچى لذتى از رابطه  نميبرن يا به زور اين كار رو انجام ميدن  

يا شوهرشون  رو مثل صد سال پيش با اين موضوع تنبيه ميكنن

نميدونم شايد شوهراى مرد سالارى دارين كه براى رابطه فقط ميخوانتون يا حرف اول و آخر رو براى رابطه همسر  ميزنه و شما مثل ى برده هستين يا اين افكار به ارث رسيده از گذشتگانه🤔 

🤣🤣تشبیه جالبی بودولی تجربیات آقایون آموزنده تره 😂بچه هم منظورم خودمه😌خودشم من دکتر واگعی ام 😎😂 ...

اولاً آقایون تو درس زندگی شاگرد خانم ها هم نمیشن 

ثانیا خوشبختم  خانم دکتر واقعیه، پز پزی  ، شوخ طب🤣

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

خب به نظرم قطعا منظوری داشته ولی خب صبر کنید شاید چیزی گفت شاید هم استوری رو لایک کرده که سر صحبت با ...

اون خیلی راحت میاد حرف میزنه مسخره بازی درمیاره نمیدونم چرا نمیگه!!!! 

😘Thanks GOD 

بنده موافقم مردها کلا باگ خلقت و فقط ضررن

الامم ریپ نزنید حوصله بحث ندارم من برای اسی کامنت گذاشتم نه شماها🎀

و اگه مخالفید فقط باید بدونید ۹۹ درصد قاتلین و متج.اوزین مرد هستن و ۹۷ درصد مجرمین هم مرد هست،حیوان آزارهام ۹۹ درصد مرد ان

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

بنده موافقم مردها کلا باگ خلقت و فقط ضررنالامم ریپ نزنید حوصله بحث ندارم من برای اسی کامنت گذاشتم نه ...

قربون آدم چیز فهم ممنون که با درکی🩷

زندگیم تک دخترمه🩷

متاسفانه حقشونه در مورد جنس مخالف کنجکاو باشن چون از اول جداشون کردن

اوکی منم قبول دارم ولی نظر من اینه باید با علم  بهشون در مورد جنس مخالف آگاهی داد ،تا خوب بشناسند ،به هردو دختر و پسر