2777
2789
ای خدا ببین دنیا به کجا رسیده که آقایون نی نی سایت به خانوما میگن اینجا جای شما نیست😂🤣خودشم پدرجان ...

سایت عمومیه و بحث هم عمومی ، 

شما گفتی پدر جان ،منم در جواب پدر جان شما یه جواب در خور شما دادم ، موفق باشی خانم بزرگ خوبه؟

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

سایت عمومیه و بحث هم عمومی ، شما گفتی پدر جان ،منم در جواب پدر جان شما یه جواب در خور شما دادم ، موف ...

ای بابا چرا به تیریج قباتون بر می خوره شوخی کردم 😂

بله بنده هم منکر اینکه سایت عمومیه نمیشم و فقط مزاح کردم

از گل خوشم میاد 🌷🌱  از کسی که برام گل میگره بیشتر:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چی که جلوتر بریم این مشکل پررنگ تر و پر رنگتر میشه ،تا جایی که دیگه اثری از معنی خانواده و همسر ...

متاسفانه بله من خودم تو رفتار با دخترن موندم پدرشم هیچ کمکی نمیکنه

زندگیم تک دخترمه🩷

ای بابا چرا به تیریج قباتون بر می خوره شوخی کردم 😂بله بنده هم منکر اینکه سایت عمومیه نمیشم و فقط مز ...

🙋

اصلاً به من برنخورد من آدم انتقاد پذیریم احساس کردم گفتم برو سر درس و مشق فکر کردی بچه خطابت کردم بخاطر همین گفتم خانم بزرگ ،الان خودم نصف حواسم سر درس و مشقه نصف اینجا🤣

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

🙋اصلاً به من برنخورد من آدم انتقاد پذیریم احساس کردم گفتم برو سر درس و مشق فکر کردی بچه خطابت کردم ...

خب مگه پیر مردا دل ندارن اونا هم میتونن درس بخونن🤌😂🤣

نه بابا چرا بهم بر بخوره بچم دیگه😂

متاسفانه بله من خودم تو رفتار با دخترن موندم پدرشم هیچ کمکی نمیکنه

آخه حداکثر ۵۰٪ شما تاثیر گذارید ، بیشتر از محیط و اطرافیان درس میگیره و متاسفانه اونی که دوست دارن جذب میکنن   که معمولاً  تو نوجوانی جوانی گرایش به امتحان راههای نا مناسب و خلاف والدین داره

خب مگه پیر مردا دل ندارن اونا هم میتونن درس بخونن🤌😂🤣نه بابا چرا بهم بر بخوره بچم دیگه😂

منم دارم درس میخونم دیگه 🤣

حضور اینجا با این همه استاد(خانم) مدرکشم دکترا🖐️🤣

آخه حداکثر ۵۰٪ شما تاثیر گذارید ، بیشتر از محیط و اطرافیان درس میگیره و متاسفانه اونی که دوست دارن ج ...

متاسفانه هر چقدر هم رفیق باشی بعضی چیزا رو قایم می‌کنه خجالت میکشه بگه والا من جوری بزرگش کردم که خودش با عقل تصمیم بگیره دیگه بزرگ شده حتی گفتم بزار با جنس مخالف هم ارتباط داشته باشه بالاخره اول جوونیشه ولی بازم از دوستان و جامعه تاثیر میپذیرن 

زندگیم تک دخترمه🩷

منم دارم درس میخونم دیگه 🤣حضور اینجا با این همه استاد(خانم) مدرکشم دکترا🖐️🤣

الان نفهمیدم چی گفتید خدایی😂

میشه توضیح بدید بچه هم بفهمه😂

متاسفانه هر چقدر هم رفیق باشی بعضی چیزا رو قایم می‌کنه خجالت میکشه بگه والا من جوری بزرگش کردم که خو ...

دوست بودن دختر و پسر خیلی می‌تونه تو پیشرفتشون تاثیر مثبت داشته باشه ، اما ما جامعه خوبی نداریم ، محدودیت باعث شده پسرا از کوچکترین فرصت نهایت استفاده رو ببرن ، و والدین که آگاه تر هستند ، باید دایم به دختر این خود مراقبتی رو گوش زد کنن و این میشه دختر از والدین دور میشه و حس تمایل به جنس مخالف اون شدیدتر و مشکلات بعدی ... ، 

در واقع از قدیم گفتن از هر چیزی منع کنی بیشتر به اون جهت گرایش پیدا میکنه

دوست بودن دختر و پسر خیلی می‌تونه تو پیشرفتشون تاثیر مثبت داشته باشه ، اما ما جامعه خوبی نداریم ، مح ...

بله درسته دختر هم باید خط قرمز هایی داشته باشه

زندگیم تک دخترمه🩷

99 درصدشون آره

اون 1 درصد که گیر خیلی ها نمیاد نه

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !