2777
2789
اع بازم کاربر پرشکوه شهریار😂🤣🤣🤣🤣خدایی مچ گیر خوبی میشدم🤣🚶‍♀️

وای از دست تو بازم پیدات شد  از دست تو جرأت ندارم

پست بزارم 😂😂

پسر تمیز و بهداشتی 🤦https://abzarek.ir/service-p/msg/2303790

از کجا مطمعنی فقط به خاطره اونه؟ شاید اونم مهمه یه بخشی ازشه که جدا نشدنیه مثل این میمونه که یه زنی ...

ببین زنا در هر صورت حتی اگه همسرش از نظر عواطفی مالی جنسی تامینش نکنه باز میگه بزار بمونم دوستش دارن بخاطر بچه هام بمونم ولی مردا از نظر جنسی تامین نشن خیانت میکنن یا ول می‌کنن میرن حقیقته این

زندگیم تک دخترمه🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونستن که صیغه داشته باشن

اینکه میتونستن یه بحث جداست ، ولی نداشت چون  تمام تمرکزش روی درمان اون بود ، من حرفم اینه هستن کسایی که دغدغشون  فقط شکم و زیر شکم نیست 

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

اینکه میتونستن یه بحث جداست ، ولی نداشت چون تمام تمرکزش روی درمان اون بود ، من حرفم اینه هستن کسایی ...

نمیتونین اینو با قطعیت بگین بعد اون عشق های عمیق خیلی وقته از بین رفته 

زندگیم تک دخترمه🩷

ببین زنا در هر صورت حتی اگه همسرش از نظر عواطفی مالی جنسی تامینش نکنه باز میگه بزار بمونم دوستش دارن ...

جمع زیاد میبندی ولی من زن خائن هم کم ندیدم 

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

اینکه میتونستن یه بحث جداست ، ولی نداشت چون تمام تمرکزش روی درمان اون بود ، من حرفم اینه هستن کسایی ...

استغفرالله برادر کظم غیض کن😱 

از گل خوشم میاد 🌷🌱  از کسی که برام گل میگره بیشتر:)

نمیتونین اینو با قطعیت بگین بعد اون عشق های عمیق خیلی وقته از بین رفته

👍

علت اونم بر میگرده به خودمون ، هم دخترامون  هم‌ پسرامون  مقصرن ، چراکه دنبال عشق واقعی توی بیرون از خونه و خونوادشون میگردن ، قبل ازدواج یه جور هستن بعد ازدواج رنگ‌عوض میکنن 

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

👍علت اونم بر میگرده به خودمون ، هم دخترامون هم‌ پسرامون مقصرن ، چراکه دنبال عشق واقعی توی بیرون ا ...

بله تربیت فضای مجازی جامعه…

زندگیم تک دخترمه🩷

بله تربیت فضای مجازی جامعه…

هر چی که جلوتر بریم این مشکل پررنگ تر و پر رنگتر میشه ،تا جایی که دیگه اثری از معنی خانواده  و همسر وجود نخواهد داشت

اشتباه تایپی شد باید مینوشتم پدر جان🤦‍♀️

بله فرزندم ،برو سر درس و مشقت ،اینجا برات مناسب نیست🤣

بله فرزندم ،برو سر درس و مشقت ،اینجا برات مناسب نیست🤣

ای خدا ببین دنیا به کجا رسیده که آقایون نی نی سایت به خانوما میگن اینجا جای شما نیست😂🤣

خودشم پدرجان مشقام رو نوشتم🤌

از گل خوشم میاد 🌷🌱  از کسی که برام گل میگره بیشتر:)