2777
2789
حس واقعی عاشقانه که فقط عشق افلاطونی نیس...اگه به شما حس جنسی نداشته باشه میشی مثل خواهرش واسه اینکه ...

قبول دارم ولی شما قبول داری فقط برای رابطه بهت نزدیک بشه حس کالا بودن بهت دست نمیده؟

زندگیم تک دخترمه🩷

نه واقعا فکر نکنم مردی بدون تامین شدن پیش زنش بمونه

ولی اینم قبول دارم که زنا از خود گذشتگی شوند بیشتر آز مرداست 

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا چرا مزخرف میگن!!!!!

خانوم ها بخاطر روحیه لطیفی که دارن خیلی ساده احساسشون بروز میدن حتی با کوچکترین تلنگری شروع میکنن به ابراز احساسشون 

اما آقایون بخاطر روحیه زمخت و غرورشون کمتر پیش میاد احساسشون ابراز کنن و بیشتر توی خودشون میریزن

سعید🥀🖤تا میتونید به آدمای مهم زندگیتون محبت کنید چون یه روز اسیر خاک میشن و تو میمونی و یه دنیا حسرت🥀🖤جای خالی پدر مادر هیچکس نمیتونه واستون پر کنه پس قدرشون بدونید🖤🖤

همه ی آقایون خوبن فقط من بدم ناراحت نشین🤌

اصلاً خدا بد نیافریده ، این بد و خوب بودن حاصل رفتارهای درست و غلط ماست ، 

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

قبول دارم ولی شما قبول داری فقط برای رابطه بهت نزدیک بشه حس کالا بودن بهت دست نمیده؟

از کجا مطمعنی فقط به خاطره اونه؟ شاید اونم مهمه یه بخشی ازشه که جدا نشدنیه مثل این میمونه که یه زنی مثلا خونه داره بعد تو رابطه از شوهرش بخواد براش یه چیز بخره بعد مرد عه بگه مگه من کیف پولم؟ معلومه اینجا هم زنه سرد میشه میگه نمیتونم وقتی نیازم تو رابطه بر طرف نمیشه عاشق باشم، عشق بی قید و شرط نیس یه نفر خودش با رفتاراش باعث میشه خیلی وقتا که عشق از بین بره

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

قبول ندارم ، چون برای هیچ مطلبی نمیشه کلی جواب داد ، دیدم مردی که زن بیمارشو تا روز آخر بدون رفع نیا ...

شما از کجا میدونین تامین نشده من به این باورم که اولویتشون تامین خودشونه تو ذاتشونه

زندگیم تک دخترمه🩷

شما از کجا میدونین تامین نشده من به این باورم که اولویتشون تامین خودشونه تو ذاتشونه

چون بنده خدا (خانمش) بیماری سعی العلاج داشت و ناتوان از نظر جسمی 

سعب العلاج