2777
2789

خیر قبول ندارم مثل اینک بگن زنااا پول پرستن فقط عشق پولن اینم قبول ندارم 

برای همه ی نسخه نمیشه پیچید

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر احساسی هم دارن رگه های ج.نسی دارهاینو ی جامعه شناس گفت

بله این کاملا موضوع ژنتیکی هست و زیست شناسی میتونه کامل اثباتش کنه در جانوران هم همینه جنس ماده به علت هزینه بیشتر برای تولید مثل تصمیم میگیره که چه جفتی رو انتخاب کنه و اون جفت که نر هست باید سعی کنه توجه اونو جلب کنه که انتخاب بشه

همه مثل هم نیستند ولی قبول دارم که کمتر از زنا احساسات بروز میدن ، بیشتر درونیه

نه واقعا فکر نکنم مردی بدون تامین شدن پیش زنش بمونه  

زندگیم تک دخترمه🩷

متاسفانه حس عاشقانه واقعی ندارن بیشتر جنسیه

حس واقعی عاشقانه که فقط عشق افلاطونی نیس...اگه به شما حس جنسی نداشته باشه میشی مثل خواهرش واسه اینکه بگی یکی عاشقته هم باید اکسی توسین باشه هم دوپامین....الان تو خودت یکیو بهش حس جنسی نداشته باشی حالت بهم بخوره تو صورتش نگاه کنی میتونی عاشقش بشی؟

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

نه واقعا فکر نکنم مردی بدون تامین شدن پیش زنش بمونه

قبول ندارم ، چون برای هیچ مطلبی نمیشه کلی جواب داد ، دیدم مردی که زن بیمارشو تا روز آخر بدون رفع نیازش پرستاری کرد 

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن