2777
2789
عنوان

و باز هم پریود تشریف آورد😡

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 17 پست
دلت که سیاه باشه دامنتم سیاه میشه وقتی میای زر مفت میزنی تو تاپیک بقیه و به پدر فوت شده من فحاشی میک ...

این کامنت اینجا میمونه تا حسابی و هرروز یادت بیفته بخاطر باز کردن دهن نجست که به پدر مادر دیگران فحاشی میکنی چیزی که لیاقت خودته و خدا خوب شناختت که این بدبختی رو تو زندگیت قرار داده مشخصه کسی که تو تاپیکاش نوشته احساس بی خاصیت بودن میکنم یا هرماه چقد از شوهرتون پول میگیرین یا چجوری افسار شوهرتونو میگیرید دستتون کاملا پر از عقده و بدبختیه دلمم برات میسوزه فقط خداروشکر میکنم که مثل تو نیستم انقد دل سیاه و ذات خراب باشم که به اموات بقیه فحاشی کنم و خدا تقاصشو با ارزو به دل موندن واسه بچه ازم بگیره خداروشکر که دیدم تاپیکتو و فهمیدم چجور موجودی هستی

😂😂😂

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️

این کامنتارم گذاشتم تا حسابی بخونی و القاب خودتو خانوادتو به اموات مردم نسبت ندی هربار دیگم اسم کثیفتو ببینم قرار نیست اون پست و بخونم خداروشکر که موجودی به دل سیاهی تورو خدا خوب دونسته چجوری جوابشو بده😂 خددددددا حااااافظ 😂😂😂

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این کامنت اینجا میمونه تا حسابی و هرروز یادت بیفته بخاطر باز کردن دهن نجست که به پدر مادر دیگران فحا ...

خداروشکر ک خودتو خاندانتو کامل به سایت معرفی کردی و جواب یه سوال ساده رو با تعداد بالای فحاشی با من و بقیه کاربرا دادی

منم میتونستم تاپیکای تو رو ک همش کتک خوریات بوده و تجاوز ب پدر مادرت در کودکی

رو باز کنم و مثل خودت چرت بنویسم توش

ولی تورو در حد پشتم میبینم ک باهاش میرم اجابت مزاج پس نیاز به بارها و بارها ورق زدن تاپیکای شر و ورت نیست🤣

قشششششنگ رو کردی که چقدر عقده تجاوز به خودتو پدر مادرت در کودکی وحشتناک بروز کرده

من ک کامنتای سراسر کثافتتو حتی نخوندم ببینم از کجای پشتم تناول کردی ولی کسی که میره تاپیک دیگرانو باز میکنه و توش گه خوری میکنه معلومه ک یه کنار خیابونیِ پولی بیش نیست وگرنه انقدر عقده تعجب آمیزه

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز